Πέθανε ο τραγουδιστής των Mental As Anything

Τέλος στα 63 για τον Greedy Smith

news.team
news.team
Με μια καριέρα που εκτείνεται από το 1976 μέχρι σήμερα και μάλιστα δίχως διακοπή, οι Mental As Anything είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα συγκροτήματα της new wave σκηνής της Αυστραλίας, που κατά τη δεκαετία του 1980 πέρασαν επιτυχώς στο pop/rock mainstream. Στο ευρύτερο ωστόσο κοινό είναι γνωστοί μόνο από τη διεθνή επιτυχία του 1985 "Live It Up" (Αυστραλία #2, Βρετανία #3, Δυτική Γερμανία #6), που ακούστηκε παντού χάρη στην ταινία του Peter Faiman Crocodile Dundee (1986) -στη χώρα μας την ξέρουμε ως Ο Κροκοδειλάκιας.

To "Live It Up" τραγούδησε ο Greedy Smith, ο οποίος είχε επίσης γράψει μουσική και στίχους. Κατά κόσμον Andrew Smith, o "Greedy" μπήκε στους Mental As Anything το 1977, γενόμενος έκτοτε βασική μονάδα του γκρουπ.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η μπάντα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ο Greedy Smith πέθανε ξαφνικά, από καρδιακή προσβολή. Ήταν 63 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top