news.team

«Ίσως δεν είναι εύκολο να την παρακολουθήσει κάποιος που δεν έχει γαλουχηθεί από παιδί με την anime αισθητική, που δεν έχει ακούσει ποτέ για cyber goth και k-pop ή που δεν έχει επαφή με τα trap parties τα οποία συμβαίνουν εκεί έξω...Αυτή είναι όμως η εποχή που διανύουμε και ο δίσκος είναι εναρμονισμένος μαζί της όσο λίγοι».

Αυτά σημείωνε πίσω στο 2015 ο Άρης Καζακόπουλος (ολόκληρη η κριτική του εδώ) για το 4ο άλμπουμ της Grimes Art Angels, δουλειά που την καθιέρωσε στέλνοντάς της στο #16 της πατρίδας της (Καναδάς), στο #36 των Η.Π.Α., στο #31 της Βρετανίας, στο #30 της Αυστραλίας, στο #114 της Ιαπωνίας, αλλά και (έκπληξη) στο #52 της χώρας μας.

Έκτοτε, ωστόσο, η 30άχρονη (πλέον) Claire Boucher από το Βανκούβερ σιώπησε σε επίπεδο προσωπικών κυκλοφοριών, παρότι παρέμεινε πολύ ενεργή ως καλεσμένη άλλων καλλιτεχνών. Τώρα, όμως, σήμανε η ώρα της επιστροφής. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "My Name Is Dark": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "My Name Is Dark" προλογίζει το νέο άλμπουμ Miss Anthropocene, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την 4AD στις 21 Φεβρουαρίου 2020.

{youtube}CZe7cbC2Jp8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured