Το Όνομα της Grimes είναι «Σκοτάδι»

Ακούστε το καινούριο της τραγούδι

news.team
news.team
«Ίσως δεν είναι εύκολο να την παρακολουθήσει κάποιος που δεν έχει γαλουχηθεί από παιδί με την anime αισθητική, που δεν έχει ακούσει ποτέ για cyber goth και k-pop ή που δεν έχει επαφή με τα trap parties τα οποία συμβαίνουν εκεί έξω...Αυτή είναι όμως η εποχή που διανύουμε και ο δίσκος είναι εναρμονισμένος μαζί της όσο λίγοι».

Αυτά σημείωνε πίσω στο 2015 ο Άρης Καζακόπουλος (ολόκληρη η κριτική του εδώ) για το 4ο άλμπουμ της Grimes Art Angels, δουλειά που την καθιέρωσε στέλνοντάς της στο #16 της πατρίδας της (Καναδάς), στο #36 των Η.Π.Α., στο #31 της Βρετανίας, στο #30 της Αυστραλίας, στο #114 της Ιαπωνίας, αλλά και (έκπληξη) στο #52 της χώρας μας.

Έκτοτε, ωστόσο, η 30άχρονη (πλέον) Claire Boucher από το Βανκούβερ σιώπησε σε επίπεδο προσωπικών κυκλοφοριών, παρότι παρέμεινε πολύ ενεργή ως καλεσμένη άλλων καλλιτεχνών. Τώρα, όμως, σήμανε η ώρα της επιστροφής. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "My Name Is Dark": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "My Name Is Dark" προλογίζει το νέο άλμπουμ Miss Anthropocene, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την 4AD στις 21 Φεβρουαρίου 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα κυκλοφορήσουν ως επτάιντσο.

Ακούστε το "Something More" και πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της.

Δείτε το animation βίντεο για το κομμάτι "Remind U".

FEATURED TODAY

Ο αγαπημένος σεφ δεν έχει μόνο αγάπη για την κουζίνα, αλλά και για την καλή μουσική και την καλή ελληνική μπύρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top