Η επιστροφή του Madlib

Ακούστε το "Superhumans", μια συνεργασία με τον Oh No

news.team
news.team
φωτογραφία: Maria Jose Govea

Κατά κόσμον Otis Jackson Jr., ο 46χρονος σήμερα Madlib χαίρει μεγάλης εκτίμησης ως μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που ανέδειξε το χιπ χοπ κατά τα '00s, αλλά και ως φιγούρα-κλειδί για το ενδιαφέρον που επέδειξε για το είδος το λευκό indie κοινό, στρώνοντας το έδαφος για όσα θα κατακτούσε στη συνέχεια ο Kanye West.

Παρότι ο Madlib μετράει ήδη ένα άλμπουμ για το 2019, το συνεργατικό με τον Freddie Gibbs Bandana (Η.Π.Α. #21, Βρετανία #88, Αυστραλία #61, Καναδάς #47, Γερμανία #82), επιστρέφει τώρα στο προσκήνιο με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Superhumans": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Superhumans" τον βρίσκει να συμπράττει με τον ράπερ Oh No, που κι αυτός μετράει ήδη ένα άλμπουμ για το 2019 -το συνεργατικό με τον Blu A Long Red Hot Los Angeles Summer Night. Είναι δε προπομπός ενός δίσκου που θα βγάλουν από κοινού, χρησιμοποιώντας το όνομα The Professionals: λέγεται κι αυτός The Professionals και αναμένεται να βγει στις 17 Ιανουαρίου 2020 από τη Madlib Invazion.

Στο κομμάτι συμμετέχουν επίσης ο Elzhi και ο Chino XL.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα κυκλοφορήσουν ως επτάιντσο.

Ακούστε το "Something More" και πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της.

Δείτε το animation βίντεο για το κομμάτι "Remind U".

FEATURED TODAY

Ο αγαπημένος σεφ δεν έχει μόνο αγάπη για την κουζίνα, αλλά και για την καλή μουσική και την καλή ελληνική μπύρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top