news.team

φωτογραφία: Stuart Wood

Τα βήματα ενός άνδρα μελαγχολικού, πικρόχολου, στα πρόθυρα της τρέλας και της αυτοκαταστροφής ακολουθεί το νέο βιντεοκλίπ των Opeth για το τραγούδι "Universal Truth": το έφτιαξε με animation ο Νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης Jess Cope και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Universal Truth" συνεχίζει το promo για το νέο άλμπουμ των In Cauda Venenum, το οποίο τους έφερε στο #12 της πατρίδας Σουηδίας, στο #13 της Βρετανίας, στο #59 των Η.Π.Α., στο #20 της Αυστραλίας, στο #49 του Καναδά και στο #5 της Γερμανίας. Ο δίσκος βγήκε ωστόσο σε 2 διαφορετικές εκδοχές, μία στα αγγλικά και μία στα σουηδικά -το αντίστοιχο σουηδικό κομμάτι του "Universal Truth" είναι το "Ingen Sanning Är Allas", το οποίο διαθέτει κι αυτό το κλιπ του Cope ως συνοδευτικό οπτικό υλικό.

«Η εκδοχή στα σουηδικά είναι το βασικό άλμπουμ», εξήγησε ο Mikael Åkerfeldt, «γιατί το έναυσμα της δημιουργίας μας το έδωσε η προοπτική να ηχογραφήσουμε στη γλώσσα μας. Απλά κάπου στη διαδρομή άρχισα να αγχώνομαι λίγο, φοβήθηκα μήπως οι fans το απορρίψουν επειδή δεν θα καταλάβουν τη γλώσσα. Ομολογώ ότι δείλιασα και έτσι βγαίνει και μια εκδοχή στα αγγλικά».

Η περιοδεία εντωμεταξύ για το In Cauda Venenum αναμένεται να φέρει τους Opeth και στην Ελλάδα: έχουν ήδη ανακοινωθεί ότι θα είναι το δεύτερο μεγάλο όνομα του Rockwave 2020 κάτω από τους Deep Purple. Το φεστιβάλ, που γιορτάζει φέτος τα 25 του χρόνια, θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020, στο Terra Vibe Park της Μαλακάσας. Η προπώληση έχει ξεκινήσει online και σε φυσικά σημεία από το δίκτυο της Viva και τη Hunter Agency, ενώ υπάρχει και τηλεφωνική διάθεση εισιτηρίων, στο 11876.

{youtube}ypdlAMXIvCM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured