φωτογραφία: Han Myung-Gu

Σε αυτοκτονία αποδόθηκε επισήμως ο θάνατος της Goo Hara από τις αρχές της Νότιας Κορέας, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που ήδη κυκλοφορούσαν γύρω από το τραγικό τέλος της τραγουδίστριας και ηθοποιού, μόλις στα 28 της χρόνια.

Ξεκινώντας από το Gwangju, η Goo Hara πήρε μέρος στα 14 της χρόνια (2005) στον νεανικό διαγωνισμό ταλέντων της πανίσχυρης SM Entertainment, η οποία πρωταγωνιστεί στην καλλιτεχνική βιομηχανία της Νότιας Κορέας. Το μεγάλο ωστόσο βήμα έγινε το 2008, όταν επιλέχθηκε να αντικαταστήσει τη Kim Sung-hee στη δημοφιλέστατη k-pop μπάντα Kara. Το 2011, επίσης, έκανε και το ντεμπούτο της ως ηθοποιός, παίζοντας την κόρη του προέδρου της χώρας της στο επιτυχημένο τηλεοπτικό σίριαλ City Hunter.

Η διαρκώς ανοδική της πορεία και το διαφαινόμενο τέλος των Kara (2016) την οδήγησε σε μια σόλο καριέρα το 2015, όταν έβγαλε το πρώτο της προσωπικό ΕΡ Alohara (Can You Feel It?), «σκοράροντας» ένα #4 στα charts της Νότιας Κορέας, αλλά κι ένα #64 στην Ιαπωνία.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, ωστόσο, η Goo Hara βρέθηκε στο επίκεντρο μιας άσχημης ιστορίας, όταν τα media ασχολήθηκαν εξονυχιστικά με τα όσα ακολούθησαν την εισβολή του ερωτικού της συντρόφου Choi Jong-bum στο διαμέρισμά της, την ώρα που κοιμόταν. Ο γνωστός τηλεοπτικός κομμωτής ήταν μεθυσμένος και κατά τα τα λεγόμενά του της ζήτησε να χωρίσουν, πράγμα που προξένησε μια βίαιη αντίδραση από μεριάς της -το αποτέλεσμα ήταν άσχημα χτυπήματα και στις δύο πλευρές, τα οποία κοινοποιήθηκαν μάλιστα και στο ίντερνετ. Ο Choi Jong-bum κάλεσε την αστυνομία, ενώ η Hara απάντησε με μήνυση, κατηγορώντας τον ότι προσπάθησε να ανεβάσει online προσωπικό τους βίντεο που τους έδειχνε να κάνουν σεξ.

Η δημόσια διαμάχη προκάλεσε ζημιά στην καριέρα της Hara, η οποία υπέστη μια ακύρωση συμβολαίου τον Ιανουάριο της φετινής χρονιάς. Τον Μάιο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, από την οποία διεσώθη με έγκαιρη μεταφορά στο νοσοκομείο, ενώ τον Αύγουστο κέρδισε τη δίκη ενάντια στον Choi Jong-bum.

Προχθές, ωστόσο, η Hara βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Σεούλ, από τον μάνατζέρ της. Όπως μάλιστα ανακοίνωσε η αστυνομία, βρέθηκε και σημείωμα αυτοκτονίας, αν και το περιεχόμενό του δεν κοινοποιήθηκε. Τελευταία της δισκογραφική εμφάνιση ήταν φέτος, με το single "Midnight Queen", που έδειχνε προάγγελος κάποιας νέας κυκλοφορίας.

{youtube}iDIr4DIsFv8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured