Καινούριο βιντεοκλίπ για τον Bon Iver

Δείτε το "Naeem"

news.team
news.team
Αν και παραμένει όνομα αναφοράς για τα alternative πράγματα και έχει αμέριστη στήριξη από την κριτική, ο Bon Iver δείχνει να χάνει κοινό καθώς τελειώνει η παρούσα δεκαετία.

Ο κόσμος δηλαδή που τον ακολούθησε πιστά χάρη στο For Emma, Forever Ago του 2008 (θυμηθείτε τι έγραφε τότε σε μας ο Διονύσης Κοτταρίδης, πατώντας εδώ), δείχνει απογοητευμένος από τους πειραματισμούς του 22, A Million του 2016 (δείτε τι είχε γράψει τότε στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ) και του φετινού i,i (δείτε την κριτική του Δημήτρη Μεντέ, πατώντας εδώ): η εμπορική του απήχηση χάνει έτσι κάθε top-5 δυναμική σε Αμερική και Ευρώπη και περιορίζεται σε μικρότερα νούμερα (Η.Π.Α. #26, Βρετανία #11, Αυστραλία #8, Γαλλία #97, Καναδάς #14, Γερμανία #18).

Παρά ταύτα, ο Justin Vernon συνεχίζει το σχετικό promo, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Naeem": το σκηνοθέτησε ο AG Rojas και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Είναι το πρώτο βιντεοκλίπ που κυκλοφορεί για δουλειά του Bon Iver, από το 2012. Όπως δήλωσε στον αμερικάνικο Τύπο ο Rojas, «καταπιάνεται με τη δυνατότητα που υπάρχει για θεραπεία μεταξύ των διαφορετικών γενεών, αλλά και με τους τρόπους τους οποίους επιλέγουμε να ασχοληθούμε με αυτήν τη δυνατότητα».

Το i,i είναι φέτος υποψήφιο για 4 βραβεία Grammy, μεταξύ τους και αυτό του Άλμπουμ της Χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα κυκλοφορήσουν ως επτάιντσο.

Ακούστε το "Something More" και πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της.

Δείτε το animation βίντεο για το κομμάτι "Remind U".

FEATURED TODAY

Ο αγαπημένος σεφ δεν έχει μόνο αγάπη για την κουζίνα, αλλά και για την καλή μουσική και την καλή ελληνική μπύρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top