Η Παλιά Κασέτα του Burial

Ακούστε ένα καινούριο κομμάτι

news.team
news.team
Υπήρξε ένα από τα πιο συζητημένα μα και από τα πιο μυστηριώδη ονόματα του μουσικού στερεώματος της προηγούμενης δεκαετίας ο Λονδρέζος William Bevan, ιδιαίτερα εκεί γύρω στο 2007, όταν κυκλοφόρησε το 2ο του άλμπουμ ως Burial Untrue (Βρετανία #58), ωθώντας τον Τύπο να κηρύξει το dubstep ευαγγέλιο.

Έκτοτε, ωστόσο, αν και συνέχισε να φτιάχνει καλή μουσική, ο Burial δεν κατέθεσε κάτι άλλο το κοσμογονικό, ενώ έπαψε να ενδιαφέρεται για τα άλμπουμ, κυκλοφορώντας μόνο singles και ΕΡ.

Αν και μόλις φέτος το καλοκαίρι έβγαλε το ΕΡ Dive/Rain σε συνεργασία με τον The Bug, ο Burial επιστρέφει τώρα με καινούριο κομμάτι: το λένε "Old Tape" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Old Tape" δεν προλογίζει πάντως κάτι νέο από πλευράς Burial. Είναι η συμμετοχή του στη νέα συλλογή HyperSwim, με την οποία γιορτάζει 15 χρόνια ύπαρξης η λονδρέζικη δισκογραφική εταιρεία Hyperdub. Πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε εδώ κάτι από το ακυκλοφόρητο υλικό, το οποίο διατηρεί στο «συρτάρι» του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα κυκλοφορήσουν ως επτάιντσο.

Ακούστε το "Something More" και πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της.

Δείτε το animation βίντεο για το κομμάτι "Remind U".

FEATURED TODAY

Ο αγαπημένος σεφ δεν έχει μόνο αγάπη για την κουζίνα, αλλά και για την καλή μουσική και την καλή ελληνική μπύρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top