Γιάννης Καγκελάρης

Το Hellfest έχει πλέον εγκαθιδρυθεί στις συνειδήσεις όσων οπαδών έχουν βιώσει τη διαδραστική του εμπειρία, καθώς η εργατική ομάδα που το απαρτίζει φροντίζει για την προετοιμασία ενός line-up ασύγκριτα ασυναγώνιστου. Γνωστό για την εντατική μέριμνα, η οποία διανύει πλέον μια δεύτερη ανθίζουσα δεκαετία, είναι θεσμός όπου ο άριστος επαγγελματισμός συναντά μετωπικά το εφηβικό πάθος, με έναν κατακλυσμό από ποιοτικά ονόματα να προσφέρουν συγκινήσεις για κάθε πιθανή προτίμηση.

Το γνωστό σε όλους μότο «no filler, all killer« δεν αποτελεί υπερβολή στη περίπτωση των προσφιλών Γάλλων: κάθε σαιζόν, μια ολόκληρη ομάδα δουλεύει ολημερίς για την τελειοποίηση κάθε πιθανής πτυχής. Η ανακοινωθείσα έκδοση του 2020 (19, 20 + 21 Ιουνίου, στην Clisson της Γαλλίας) συνδυάζει για ακόμη μία χρονιά την αφρόκρεμα του παγκόσμιου rock/metal ήχου, με τους εκπροσώπους του να μοιράζονται σε 6 συνολικά σκηνές, ανάλογα με την κατηγορία και το φάσμα στο οποίο ανήκουν.

Τα main stages συχνά επιδέχονται τη λεόντεια μερίδα της προσοχής αναφορικά με τον κυρίως όγκο των παρευρισκομένων, οπότε δεν θα μπορούσαν παρά να τηρούν τα πλέον αυστηρά κριτήρια. Ξεκινώντας από τους System Of A Down, Faith No More και Deftones, για να καταλήξουμε στους Judas Priest, Deep Purple και Volbeat, τα αναφερθέντα παραδείγματα αποτελούν ένα ιδεατό μόνο δείγμα για την ανανεωτικά πληθωρική προσφορά που αναπτύσσεται σε ευρύτερο πλάνο.

Από την άλλη, οι πιο ακραίες σκηνές του Temple και Altar αναμένονται να υποδεχθούν τους Obituary, Sepultura, Devin Townsend, Mayhem, Wardruna και Watain, τη στιγμή που οι αντίστοιχες των Valley και Warzone έχουν επίσης δυνατές προσθήκες της τάξης των Electric Wizard, Killing Joke, Social Distortion και Body Count feat. Ice-T. Φαινόμενο διόλου ξένο, καθώς ο διαχωρισμός τους έχει λάβει χώρα με τρόπο τέτοιον, ώστε να σμιλευθεί μια ευάρεστη ροή για κάθε ενδιαφερόμενο που εντρυφεί σε πιο περιορισμένες προτιμήσεις.

Όσοι ήδη έσπευσαν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους θεωρούνται τυχεροί, μιας και ο θεσμός γίνεται σταθερά sold-out ...εν ριπή οφθαλμού! Η ακλόνητη επιμονή των διοργανωτών να προσφέρουν μία πλήρως ολοκληρωμένη πρόταση κέρδισε την αμέριστη αποδοχή του παγκοσμίου συναυλιακού κοινού, με αποτέλεσμα σωρεία εκδρομέων από πολλές χώρες να χαρτογραφούν τα πλάνα τους για την επόμενη χρονιά, ήδη προτού ακόμη ολοκληρωθεί η νυν κάθε φορά εκδοχή του φεστιβάλ. Φαντάζει άλλωστε ως το πλέον φυσικό, από τη στιγμή που περιλαμβάνονται επιλογές για κάθε προτίμηση, ξεκινώντας από εμπορικούς headliners έως underground cult σχήματα.

Ακολουθεί η πλήρης αφίσα με το σύνολο των ανακοινωθέντων ονομάτων, χωρισμένα ανά ημέρες εμφάνισης, αλλά και κατηγορίες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της διοργανώτριας αρχής www.hellfest.fr 

{youtube}NVdMIJT_ae4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured