Συγκαταλέγονται στους σύγχρονους μουσικούς θρύλους οι Rage Against The Machine και πάντα υπάρχει μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον για τις κινήσεις τους, ακόμα κι αν έχουν πάψει να είναι ενεργοί από το 2011. Αν και δεν έγινε ποτέ επίσημη ανακοίνωση διάλυσης του γκρουπ, αντικρουόμενες δηλώσεις των μελών περί νέου άλμπουμ και ύστερα η συγκρότηση από τον κιθαρίστα Tom Morello των Prophets Of Rage (τους οποίους είδαμε πρόσφατα και στην Ελλάδα, κάντε κλικ εδώ), οδήγησε πολλούς fans να πιστέψουν ότι είχαν γραφτεί τίτλοι τέλους.

Όλα αυτά επιβεβαιώνονται τώρα και επισήμως, καθώς πριν λίγο οι Rage Against The Machine ανακοίνωσαν τον επανασχηματισμό τους για το 2020. Και διάλεξαν μάλιστα έναν συμβολικό τρόπο, ποστάροντας μια φωτογραφία από την εξεγερμένη Χιλή, με ορισμένες ημερομηνίες για συναυλίες στις Η.Π.Α. τον Μάρτιο και τον Απρίλιο της νέας χρονιάς.

Ο επί χρόνια συνεργάτης τους Wayne Kamemoto επιβεβαίωσε στο έγκυρο περιοδικό Forbes την εγκυρότητα των νέων -και τα μουσικόφιλα social media παίρνουν φωτιά, καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές.

Θα έρθουν άραγε και προς Ευρώπη; Θα τους δούμε και στην Ελλάδα, ίσως κάποια στιγμή το 2020 ή το 2021; Όλα αυτά, είναι ακόμα πολύ μακριά. Όσο και να διερωτώνται αρκετοί εγχώριοι fans, μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν.

{youtube}bWXazVhlyxQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured