Σε παλιότερα «λημέρια», συγκριτικά με όσα την απασχολούν τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει η PJ Harvey, η οποία διάλεξε να διασκευάσει το περίφημο "Red Right Hand" των Nick Cave & The Bad Seeds: μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. Αν μάλιστα μπείτε από βρετανική IP στο site του New Musical Express, θα μπορέσετε να δείτε και ένα συνοδευτικό βιντεοκλίπ (το έχουν σε αποκλειστικότητα, καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές).

Η PJ Harvey διάλεξε αυτήν τη διασκευή ως επίσημη συμμετοχή της στο soundtrack της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής σειράς Peaky Blinders -η οποία έχει πολλούς θαυμαστές και εδώ στην Ελλάδα. Το soundtrack θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου από την Universal, περιλαμβάνοντας μουσική από όλες τις μέχρι τώρα σαιζόν του σίριαλ.

Για όσους βέβαια δεν γνωρίζουν το τελευταίο, να πούμε ότι το "Red Right Hand" παίζει ως βασικό θέμα. Το τραγούδι προέρχεται από το άλμπουμ των Nick Cave & The Bad Seed Let Love In (1994) και στην εποχή του κυκλοφόρησε και ως single, χαρίζοντάς τους ένα #8 στην Αυστραλία, ένα #12 στη Βρεταία και ένα #34 στη Γερμανία.

{youtube}B2DmwWuObEM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured