news.team

Για την 37χρονη Annie Clark από την Tulsa της Οκλαχόμα, το 6ο της και τελευταίο (μέχρι στιγμής) άλμπουμ MASSEDUCTION, όρισε ένα σημείο στη St. Vincent καριέρα της στο οποίο θεωρείται ξεκάθαρη δύναμη για τα τρέχοντα εναλλακτικά πράγματα της Αμερικής: όχι μόνο πήρε σωρεία καλών κριτικών (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ), αλλά την έφερε και για πρώτη φορά στα 10 πρώτα της πατρίδας της (#10), καταγράφοντας παρουσία και σε άλλες σημαντικές μουσικές αγορές.

Αλλά στη St. Vincent αρέσει να «πειράζει» τα πράγματα. Συνεννοήθηκε έτσι με τη Ρωσίδα DJ και παραγωγό Nina Kraviz -μια φιγούρα πολύ οικεία στο ελληνικό κοινό- η οποία πήρε όλο το MASSEDUCTION στην επιμέλειά της, ώστε να προκύψει ένα νέο άλμπουμ με ευφάνταστα remixes στο υλικό του.

Το πρώτο δείγμα γραφής το καταθέτει λοιπόν η ίδια, με ένα Kraviz vocal mix στο "New York", το οποίο μπορείτε να ακούσετε μέσω BandCamp, πατώντας εδώ.

Το αναδομημένο "New York" προλογίζει το άλμπουμ MASSEDUCTION Rewired, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου από τη Loma Vista.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured