news.team

φωτογραφία: Debi Del Grande

Κατά κόσμον Terrence LeVarr Thornton, ο ράπερ Pusha T κέρδισε μεγάλη φήμη ως το ένα μισό των Clipse, δίπλα στον αδερφό του No Malice. Κατά την τρέχουσα όμως δεκαετία προχώρησε σε σόλο καριέρα, με τους Clipse να διαλύονται το 2014 μα να επανασχηματίζονται φέτος.

Το 3ο του άλμπουμ Daytona, το 2018, του έφερε τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής επιτυχία του, σκαρφαλώνοντας στο #3 των Η.Π.Α. και στο #13 της Βρετανίας (επίσης Αυστραλία #11, Καναδάς #5, Γερμανία #86). Πολλοί λοιπόν αναρωτιούνται για τη συνέχεια.

Τώρα, επιστρέφει με το φρέσκο τραγούδι "Puppets", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Puppets" είναι ουσιαστικά ένα remix του Pusha T στο βασικό θέμα της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Succession, το οποίο είναι δημιουργία του Αμερικανού συνθέτη και πιανίστα Nicholas Britell, που τα τελευταία χρόνια τον έχουμε ακούσει πολύ, χάρη στις 2 υποψηφιότητές του για Όσκαρ Καλύτερου Soundtrack (2016, 2018).

Για την ώρα, πάντως, ούτε αυτό φαίνεται να προμηνύει τη «συνέχεια» του Daytona: είναι μάλλον ένα ακόμα non-album single, σε μια σειρά ανάλογων κυκλοφοριών για τον Αμερικανό ράπερ.

{youtube}05MwmtHG6Kg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured