35 χρόνια καριέρας κλείνουν φέτος για τους Annihilator, τους οποίους ξεκίνησε το 1984 στον Καναδά ο Jeff Waters, καθιστώντας τους συν τω χρόνω σε σοβαρή thrash metal δύναμη. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε την εφ' όλης της ύλης συζήτηση που έκανε πίσω το 2017 με τον Παναγιώτη Λουκά.

Τότε εντοπίζεται και η τελευταία τους δισκογραφική κατάθεση For The Demented (Γερμανία #73), τώρα όμως ήρθε η ώρα για τη συνέχεια. Και ως promo γι' αυτήν, δίνεται στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "I Am Warfare": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "I Am Warfare" προλογίζει το νέο άλμπουμ Ballistic, Sadistic, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2020 από τη Silver Lining. Σύμφωνα με τον Waters, οι fans θα πρέπει να περιμένουν μια δυναμική επιστροφή στις ρίζες του γκρουπ.

Στο μεταξύ, θα έχουμε την ευκαιρία να τους ξαναδούμε στην Ελλάδα, όπου ως γνωστόν διαθέτουν αφοσιωμένο κοινό. Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου θα παίξουν live στην Αθήνα (στο Fuzz), ενώ το Σάββατο 16 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν στο Principal της Θεσσαλονίκης. Εισιτήρια προπωλούνται ήδη σε φυσικά σημεία, αλλά και ηλεκτρονικά, εδώ.

{youtube}bFaWD7s9hag{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured