Ξαναγυρνούν οι Simply Red

Ακούστε το "Thinking Οf You"

news.team
news.team
Αν και ήταν κι εκείνοι «παιδί» του Μάντσεστερ της δεκαετίας του 1980, οι Simply Red του Mick Hucknall πήραν το blue-eyed soul μονοπάτι και αργότερα αυτό της soul pop, γνωρίζοντας τεράστια διεθνή απήχηση, μεταξύ άλλων χωρών και στην Ελλάδα, όπου ακόμα παίζονται στο ραδιόφωνο τα τραγούδια του άλμπουμ Stars από το 1991 (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #76, Αυστραλία #7, Γαλλία #6, Καναδάς #36, Γερμανία #2).

Παρότι οι Simply Red διαλύθηκαν το 2010, ο Hucknall τους επανέφερε το 2015, όταν και κυκλοφόρησε ο μέχρι τώρα τελευταίος τους δίσκος Big Love (Βρετανία #4, Αυστραλία #22, Γερμανία #6). Και τώρα, επιστρέφουν με ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "Thinking Οf You": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Thinking Οf You" προλογίζει το νέο άλμπουμ Blue Eyed Soul, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου από την BMG.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 20 χρόνια του Primavera θα είχαμε αυτή την εβδομάδα, κι αυτό μας κάνει "δώρο" ολόκληρα live από προηγούμενες ...

Το υπουργείο ανακοίνωσε τους φορείς που θα πάρουν τα χρήματα των επιδοτήσεων στους τομείς του χορού και της ...

Η phygital edition του διεθνούς μουσικού συνεδρίου θα λάβει χώρα στην Τεχνόπολη από 16-21 Ιουνίου με συμμετοχή από 50

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Lady Gaga σε αντίστροφη μέτρηση.

Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του George Floyd που έκανε τη Μινεάπολις το δυναμίτη μιας φλεγόμενη Αμερικής, ο Μάκης Μηλάτος ξεκινάει από αυτό το

Top
0
Shares