Remixes ...αντάλλαξαν αυτές τις μέρες η Björk και η Fever Ray, προσφέροντας έτσι 3 νέα κομμάτια στους fans τους. 

Κατά κόσμον Karin Dreijer, η Σουηδή τραγουδοποιός Fever Ray έγινε γνωστή μέσα από τη δράση του συγκροτήματος The Knife, τους οποίους είχε με τον αδερφό της Olof Dreijer από το 1999 έως τη διάλυσή τους το 2014. Φέτος το καλοκαίρι έβγαλε το ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ Live At Troxy και τώρα τη βλέπουμε να διαλέγει το "Features Creatures" για ένα σπέσιαλ remix -τραγούδι της Björk από το τελευταίο της μέχρι σήμερα άλμπουμ Utopia (2017). Μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο.

{youtube}AEdsAQ3GzFk{/youtube}

Αλλά η Fever Ray δεν αρκέστηκε στο δικό της remix. Δημοσίευσε κι ένα επιπλέον remix στο ίδιο τραγούδι, το οποίο φιγουράρει ως δουλειά των Knife -είναι η πρώτη τους εμφάνιση αυτή μετά την ανακοίνωση διάλυσης το 2014. Ακούστε τα αποτελέσματα αμέσως παρακάτω.

{youtube}3Ghjaf_V6xw{/youtube}

Ανταποδίδοντας, η Björk πήρε το τραγούδι "This Country" από το άλμπουμ της Fever Ray Plunge (2017) και του ...άλλαξε τα φώτα, μεταμορφώνοντάς το προβοκατόρικα σε "This Country Makes It Hard Τo Fuck": ακούστε το στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

Σημειωτέον ότι τόσο η Fever Ray και η Björk πρόσθεσαν τμήματα με τα δικά τους φωνητικά στα δύο remixes.

{youtube}1mukz7ex2cg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured