42 χρόνια από το "Heroes" του David Bowie

Δείτε το ανανεωμένο, εορταστικό βιντεοκλίπ, με αδημοσίευτο υλικό από τα γυρίσματα του 1977

news.team
news.team

Γραμμένο από κοινού με τον Brian Eno, το "Heroes" δεν σημείωσε μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε πίσω στο 1977 (Βρετανία #24, Η.Π.Α. #126, Αυστραλία #11), συν τω χρόνω όμως έγινε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του David Bowie, προσωποποιώντας για πολλούς την ακτινοβολία της λεγόμενης «βερολινέζικης» περιόδου του.

Καθώς το single εκδόθηκε από την RCA στις 23 Σεπτεμβρίου, η επέτειος των 42 χρόνων γιορτάστηκε με την αναδημοσίευση του βιντεοκλίπ, το οποίο εμπλουτίστηκε με αδημοσίευτο υλικό από τα γυρίσματα του 1977: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Οι επιμελητές δήλωσαν ότι έκαναν φρέσκο editing σε ένα take των αρχικών σκηνοθετών Stanley Dorfman & Nicholas Ferguson το οποίο είχε μείνει αχρησιμοποίητο, συγχρονίζοντάς το με το νέο mastering του "Heroes" που δημοσιεύτηκε το 2017.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top