Η Lana Del Rey κέρασε παγωτό ξυλάκι την Αμερική

Ένας ωραίος τρόπος να ενημερώσει άπαντες για την κυκλοφορία του νέου δίσκου Norman Fucking Rockwell

news.team
news.team

Βγήκε την Παρασκευή ο νέος, πολυαναμενόμενος δίσκος της Lana Del Rey Norman Fucking Rockwell, αλλά το βιντεοκλίπ για τη διασκευή της στο "Doin' It" των Sublime που δημοσιεύσαμε κι εμείς δεν ήταν τελικά το φινάλε του σχετικού promo.

Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, ειδικά φορτηγάκια γεμάτα με παγωτά και πόστερ της Αμερικανίδας σταρ, ανέλαβαν ένα άλλου είδους promo, στοχευμένο στα ευρύτερα ακροατήρια που δεν ενημερώνονται από τα μουσικά sites για το τι κυκλοφορεί -και βέβαια στους fans, που δεν θα έχαναν τη σχετική ευκαιρία.

Η ίδια η Del Rey κάλεσε μέσω Instagram το κοινό να δώσει το παρών αν δει κάποιο από τα καμιόνια «για παγωτό ξυλάκι και βινύλιο». Και αποκάλυψε ειδικά για τους fans στην Καλιφόρνια ότι, αν δουν το πρασινολεμονί φορτηγάκι, στο τιμόνι θα βρίσκεται ο ίδιος ο Steve Berman -ο αντιπρόεδρος δηλαδή της δισκογραφικής εταιρείας Interscope! 

Από όσα μάθαμε μέσω των μουσικόφιλων social media, το παγωτο-promo τα πήγε εξαιρετικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top