news.team

Kanye West και Bon Iver είχαν κάποτε πολύ εγκάρδιες σχέσεις, όπως θα θυμούνται όσοι μουσικόφιλοι παρακολουθούν τις καριέρες τους: ο Justin Vernon είχε συμμετάσχει και στο My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) και στο Yeezus (2013), ενώ ο West είχε καταφύγει στο April Base Studio του Vernon, στο Wisconsin, για να ηχογραφήσει το The Life Of Pablo του 2015. 

Τα πολιτικά, όμως, κρύωσαν τη μεταξύ τους φιλία, καθώς ο Bon Iver δεν πήρε καλά τη δημόσια στήριξη που παρείχε ο West στον Donald Trump. Μιλώντας πρόσφατα στο Pitchfork είχε μάλιστα δηλώσει ότι «σε προσωπικό επίπεδο δεν τα βρίσκω πια μαζί του, παρότι διατηρώ τρελή αγάπη γι' αυτόν και εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι». 

Κανείς έτσι δεν περίμενε κάποια νέα συνεργασία. Τώρα, όμως, βρίσκονται ξανά μαζί, να συμμετέχουν στο νέο τραγούδι του Francis And The Lights "Take Me To The Light": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.  

To τραγούδι προλογίζει ένα νέο άλμπουμ που επίσης θα λέγεται Take Me To The Light, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2019. Για τον Francis And The Lights (τον Καλιφορνέζο pop/R'n'B δημιουργό Francis Farewell Starlite, δηλαδή), θα είναι το 3ο κατά σειρά, μετά το Just For Us του 2017.

{youtube}P22Dk6Mjb3E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured