Φρέσκος Pusha T, σε παραγωγή Kanye West

Ακούστε το "Sociopath", μια συνεργασία με τον Kash Doll, αλλά και το "Coming Home" με τη Lauryn Hill

news.team
news.team

Στα 42 του, πλέον, ο Terrence LeVarr Thornton από τη Νέα Υόρκη έχει χτίσει το δικό του όνομα στο σύγχρονο χιπ χοπ, τόσο ως μέλος των Clipse και Re-Up Gang, όσο και ως σόλο καλλιτέχνης. 

Τη μεγαλύτερη ωστόσο επιτυχία του μέχρι σήμερα τη γνώρισε το 2018, χάρη στο άλμπουμ Daytona (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #13, Αυστραλία #11, Καναδάς #5, Γερμανία #86), στο οποίο την παραγωγή ανέλαβε ο Kanye West -πολλοί μάλιστα το βρήκαν καλύτερο από τον δικό του δίσκο Ye

Η συνεργασία αυτή φαίνεται λοιπόν ότι διαθέτει κι άλλο «καύσιμο», αφού ο Pusha T λανσάρει τώρα δύο καινούρια τραγούδια σε παραγωγή Kanye West: λέγονται "Sociopath" και "Coming Home" και μπορείτε να το ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους. Το "Sociopath" βρίσκει τον Pusha T να συνεργάζεται με τον ράπερ Kash Doll από το Ντιτρόιτ, ενώ το "Coming Home" φέρνει δίπλα του τη Lauryn Hill.

Σύμφωνα πάντως με όσα αναφέρει το Stereogum, δεν θα πρέπει να λογίζουμε το "Sociopath" ως προπομπό για κάτι νέο: καθώς φαίνεται, προέρχεται από τα sessions του Daytona, μα κόπηκε στην τελική ευθεία, οπότε δοκιμάζει τώρα την τύχη του ως non-album single. Τα πράγματα παραμένουν όμως αινιγματικά όσον αφορά το "Coming Home", όπου άλλωστε ο Kanye West δεν είναι μόνος του στην κονσόλα -τη μοιράζεται με τους Charlie Heat & Mike Dean.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top