Στα 42 του, πλέον, ο Terrence LeVarr Thornton από τη Νέα Υόρκη έχει χτίσει το δικό του όνομα στο σύγχρονο χιπ χοπ, τόσο ως μέλος των Clipse και Re-Up Gang, όσο και ως σόλο καλλιτέχνης. 

Τη μεγαλύτερη ωστόσο επιτυχία του μέχρι σήμερα τη γνώρισε το 2018, χάρη στο άλμπουμ Daytona (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #13, Αυστραλία #11, Καναδάς #5, Γερμανία #86), στο οποίο την παραγωγή ανέλαβε ο Kanye West -πολλοί μάλιστα το βρήκαν καλύτερο από τον δικό του δίσκο Ye

Η συνεργασία αυτή φαίνεται λοιπόν ότι διαθέτει κι άλλο «καύσιμο», αφού ο Pusha T λανσάρει τώρα δύο καινούρια τραγούδια σε παραγωγή Kanye West: λέγονται "Sociopath" και "Coming Home" και μπορείτε να το ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους. Το "Sociopath" βρίσκει τον Pusha T να συνεργάζεται με τον ράπερ Kash Doll από το Ντιτρόιτ, ενώ το "Coming Home" φέρνει δίπλα του τη Lauryn Hill.

{youtube}cfBvZ2IaKE0{/youtube}

Σύμφωνα πάντως με όσα αναφέρει το Stereogum, δεν θα πρέπει να λογίζουμε το "Sociopath" ως προπομπό για κάτι νέο: καθώς φαίνεται, προέρχεται από τα sessions του Daytona, μα κόπηκε στην τελική ευθεία, οπότε δοκιμάζει τώρα την τύχη του ως non-album single. Τα πράγματα παραμένουν όμως αινιγματικά όσον αφορά το "Coming Home", όπου άλλωστε ο Kanye West δεν είναι μόνος του στην κονσόλα -τη μοιράζεται με τους Charlie Heat & Mike Dean.

{youtube}9bx_r7H7eF8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured