Οι Αυτοκρατορίες των Elbow

Ακούστε ένα νέο τραγούδι

news.team
news.team

φωτογραφία: Andrew Benge

Αν και πρόκειται για μπάντα που μας συστήθηκε στα '00s, είναι κατά την τρέχουσα δεκαετία που οι Elbow γνώρισαν τη μεγαλύτερή τους επιτυχία, μετρώντας δύο σερί νούμερο 1 άλμπουμ στην πατρίδα Βρετανία, πρώτα με το The Take Off And Landing Of Everything του 2014, ύστερα με το Little Fictions του 2017 -για το οποίο μπορείτε να δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος, πατώντας εδώ.

Τώρα, η μπάντα του Guy Garvey είναι έτοιμη για την επιστροφή της. Και, ως promo, δίνει στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Empires", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Σε ποιες αυτοκρατορίες αναφέρεται τώρα το κομμάτι, δεν είναι σαφές. Πολλοί fans, πάντως, πιστεύουν ότι ο Garvey επιχειρεί εδώ να κάνει ένα σχόλιο για το Brexit, αναλογιζόμενος τη Βρετανική Αυτοκρατορία.

Το "Empires" προλογίζει το νέο άλμπουμ Giants Of All Sizes, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου από την Concord.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top