news.team

Τους είδαμε στην Πλατεία Νερού λίγο πριν λήξει η συναυλιακή σαιζόν τους Ride, καθώς ήταν ανάμεσα στα ονόματα που άνοιγαν τη μεγάλη βραδιά των Cure, με την οποία γιόρτασε φέτος τα 25 του χρόνια το Ejekt Festival (δείτε τι έγραψε ο ανταποκριτής μας Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ).

Το γκρουπ από την Οξφόρδη, που τιμάται από το εναλλακτικό κοινό ως ένα από τα πρωτοπόρα για το shoegaze ιδίωμα, ήρθε στην Αθήνα έτοιμο για το επόμενο δισκογραφικό του βήμα, που θα διαδεχόταν το Weather Diaries του 2017 (Βρετανία #11). Το βήμα αυτό έγινε λοιπόν πριν λίγες μέρες: το νέο άλμπουμ λέγεται This Is Not A Safe Place και στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης μπορείτε να πάρετε μία «γεύση» ακούγοντας το τραγούδι "The Clouds Of Saint Marie". Το Saint Marie του τίτλου αναφέρεται στο φανταστικό νησί της Καραϊβικής όπου διαδραματίζεται η αστυνομική σειρά του BBC Death In Paradise

«Με αυτό το άλμπουμ θέλαμε να κοιτάξουμε μπροστά», δήλωσε ο τραγουδιστής και κιθαρίστας τους Mark Gardener, «η νοσταλγία προσωπικά με τρομάζει, για να είμαι ειλικρινής τη βρίσκω ως πλήρες αδιέξοδο, όσον αφορά τη δημιουργική διαδικασία».

{youtube}BRv1I2a8CFE{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured