«Ήμασταν ακόμα υπερβολικά χαλαροί και ατσούμπαλοι και δεν είχαμε κανέναν πραγματικό έλεγχο της διαδικασίας ηχογραφήσεων».

Αυτό έχει δηλώσει, ειλικρινέστατα, ο τραγουδιστής Matt Harvey για τις μέρες που οι Exhumed από το San Jose της Καλιφόρνια ηχογραφούσαν το ντεμπούτο τους Gore Metal (1998) -έναν δίσκο που ορισμένοι κριτικοί βρήκαν «εντελώς αηδιαστικό». Παρά ταύτα, το όραμα ήταν εκεί και σήμερα οι Exhumed αναγνωρίζονται ως επιδραστικοί για την τάση εκείνη που ένωσε το αμερικάνικο death metal με το grindcore, οδηγώντας στο παρακλάδι του deathgrind.

Οι Exhumed διαλύθηκαν το 2005, όμως ο Harvey τους ξανάστησε το 2010, κρατώντας τους ενεργούς έκτοτε. Τελευταία μέχρι σήμερα δουλειά τους ήταν το άλμπουμ του 2017 Death Revenge, τώρα όμως επιστρέφουν με το καινούριο τραγούδι "Ravenous Cadavers": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Ravenous Cadavers" προλογίζει το νέο άλμπουμ Horror, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Relapse στις 4 Οκτωβρίου. 

«Είναι ένας δίσκος στον οποίον απογυμνώσαμε τα βασικά συστατικά του ήχου μας», εξηγεί ο Harvey, «θέλοντας να κρατήσουμε τα πάντα ωμά, δίνοντας ταυτόχρονα μια αίσθηση δυσάρεστης επιθετικότητας».

{youtube}bqTqIL_EYYQ{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured