Ο εναλλακτικός Τύπος δεν τους αγαπά τους Imagine Dragons και έτσι λίγοι μουσικόφιλοι έχουν επίγνωση ότι οι Αμερικανοί είναι το πιο πετυχημένο εμπορικά νέο γκρουπ στο rock στερέωμα του σήμερα, με 3 συνεχόμενα άλμπουμ σε μόνιμο φλερτ με τις κορυφές των charts σε Η.Π.Α. και Ευρώπη.

Δισκογραφικά, βέβαια, δεν έχουν λείψει. Τελευταία τους εμφάνιση ήταν το 2017 με τον δίσκο Evolve (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #3, Αυστραλία #4, Γαλλία #3, Καναδάς #1, Γερμανία #3), ενώ τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησαν το single "Zero", που περιέχεται αποκλειστικά στο soundtrack της επικείμενης κωμωδίας κινουμένων σχεδίων της Disney, Ralph Breaks Τhe Internet. Παράλληλα, ετοιμάζεται και καινούριο άλμπουμ, το οποίο θα λέγεται Origins και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου από την Interscope.

Τώρα, ωστόσο, οι Imagine Dragons απόκτησαν αναπάντεχη ελληνική επικαιρότητα, λόγω της νέας διαφήμισης των κρουασάν Molto. Σ' αυτήν παίζει τραγούδι τους και τις τελευταίες μέρες είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των Ελλήνων χρηστών στο Shazam.

Το τραγούδι, βέβαια -το οποίο ακούτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ- δεν είναι καινούριο. Πρόκειται για την περσινή τους επιτυχία "Thunder", από το Evolve, που τα πήγε πολύ καλά σε όλες τις μεγάλες μουσικές αγορές του πλανήτη (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #20, Ρωσία #5, Αυστραλία #2, Γαλλία #20, Καναδάς #4, Γερμανία #2) και έφτασε επίσης στο νούμερο 1 της Τσεχίας και της Λετονίας.

{youtube}fKopy74weus{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured