Με 4 άλμπουμ από το 2011 ως το 2017, ο Kendrick Lamar πέτυχε να γίνει μία από τις πλέον κυρίαρχες φιγούρες στο σύγχρονο χιπ χοπ, απολαμβάνοντας μεγάλη κριτική αποδοχή, αλλά και εμπορική επιτυχία: το περσινό άλμπουμ DAMN. κατέκτησε με άνεση το #1 των Η.Π.Α. και το #2 της Βρετανίας, σκοράροντας και ένα #3 στην πάντα επιδραστική για το ραπ Γαλλία.

Ο συνομήλικός του Anderson .Paak ευτύχησε κι αυτός να βρει την κριτική αποδοχή με το άλμπουμ Malibu το 2016, το οποίο «πέρασε» στα indie kids που ασχολούνται με ένα τμήμα των επίκαιρων χιπ χοπ ήχων, αλλά εμπορικά βρίσκεται πολύ πιο πίσω: #79 στις Η.Π.Α., #92 στη Γαλλία, ανύπαρκτος στη Βρετανία.

Τα πράγματα ωστόσο ίσως αλλάξουν σύντομα και η πρώτη γεύση από το άλμπουμ που ετοιμάζει τον βρίσκει να συνεργάζεται με τον Lamar για ένα φρέσκο τραγούδι ονόματι "Tints": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Tints" προλογίζει το άλμπουμ Oxnard, το οποίο αναμένεται να βγει από την Aftermath Entertainment -αν όχι στα τέλη του 2018, τότε στις αρχές του 2019.

«Αυτός είναι ο δίσκος που ονειρευόμουν να φτιάξω ήδη όταν πήγαινα Λύκειο», είπε ο Anderson .Paak στο Rolling Stone μιλώντας στον Brendan Klinkenberg, «τότε που άκουγα το The Blueprint του Jay-Z και το The College Dropout του Kanye West».

{youtube}1lgbOiWcBLQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured