Αναστασία Τουρούτογλου

Ο θάνατος του Lemmy στις 28 Δεκεμβρίου του 2015 σήμανε ασφαλώς και το τέλος των θρυλικών Motörhead, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα, ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο παρεξηγήσεων.

Για τον κιθαρίστα Phil Campbell και τον ντράμερ Mikkey Dee, ωστόσο, η μουσική ζωή συνεχίζεται -με άλλους βεβαίως τρόπους.

Ο 55χρονος Ουαλός κιθαρίστας έχει ήδη συγκροτήσει καινούρια μπάντα με τους 3 γιους του, τους Phil Campbell & The Bastard Sons, στους οποίους χρέη τραγουδιστή επιτελεί ο Neil Starr. Και ανακοινώνει τώρα ότι έρχεται το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο το όνομά τους στις 18 Νοεμβρίου.

Τον Mikkey Dee, πάλι, τον θαυμάσαμε το καλοκαίρι στην Αθήνα να δίνει άλλον αέρα στους Scorpions (δες την ανταπόκριση του αρχισυντάκτη μας Χάρη Συμβουλίδη πατώντας εδώ), στους οποίους εκτελούσε χρέη προσωρινού ντράμερ, μέχρι να διευθετηθούν τα προβλήματα αλκοολισμού του James Kottak. Η εμπειρία, ωστόσο, μάλλον φάνηκε καταλυτική, οπότε οι Scorpions ευχαρίστησαν τον Kottak για τα χρόνια που πέρασε κοντά τους και τον έστειλαν στο καλό, ανακοινώνοντας τον Mikkey Dee ως τον νέο τους ντράμερ.

«Μεγάλωσα ακούγοντάς τους και πάντα μ' άρεσαν σαν μπάντα. Αλλά και ο Lemmy τους σεβόταν πολύ και τους θεωρούσε μία από τις πραγματικές ροκ μπάντες εκεί έξω», σχολίασε ο Dee, «πιστεύω έτσι ότι θα είναι περήφανος για μένα αν βλέπει από 'κει πάνω ότι προχωρώ συμμετέχοντας σε ένα συγκρότημα αυτής της κλάσης».

{youtube}CdsFuwavfVs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured