Αναστασία Τουρούτογλου

Ο φετινός Σεπτέμβρης ανήκει δικαιωματικά στην Kim Gordon, η οποία επιστρέφει στο προσκήνιο και με νέο τραγούδι, αλλά και με ένα ταινιάκι μικρού μήκους.

Η δόξα των Sonic Youth κυκλοφορεί το single "Murdered Out" -το πρώτο τραγούδι σημειωτέον που «χρεώνεται» στο όνομά της, αφού κατά τα λοιπά παραμένει ενεργή ως μέλος των Body/Head (θυμηθείτε πατώντας εδώ όσα έγραψε ο Ανδρέας Κύρκος για το πέρασμά τους από την Αθήνα πέρυσι)- μια συνεργασία με τη ντράμερ των Warpaint, Stella Mozgawa.

Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από την επιστροφή της στο Λος Άντζελες και το Rolling Stone το περιγράφει ως μια «goth/industrial» δημιουργία, κάτι που έχει αναγνωρίσει και η ίδια η Gordon. Βγάλτε όμως τα δικά σας συμπεράσματα:

{youtube}NvgRg_mUhtQ{/youtube}

Παράλληλα, στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Kenzo Paris, η Gordon πρωταγωνιστεί και στο φιλμάκι The Realest Real της Carrie Brownstein δίπλα στη Natasha Lyonne, το οποίο περιγράφεται ως «μετωπική σύγκρουση της φαντασίας με την πραγματικότητα» και έχει σουρεάλ, μα και χιουμοριστικό τόνο, επιθυμώντας να σχολιάσει τον κόσμο του ίντερνετ -όλα άλλωστε ξεκινούν με ένα σχόλιο στο Instagram, όπως μπορείτε να δείτε αμέσως παρακάτω.

{youtube}VbfSRa5BRhk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured