Αναστασία Τουρούτογλου

Υποθέτουμε ότι ο Jon Bon Jovi δεν μπορούσε να αρνηθεί δημοσίως την πρόσκληση να τραγουδήσει το "Livin' On A Prayer" με τη μπάντα που θα έπαιζε μουσική στον γάμο ενός φίλου του.

Καθώς φαίνεται όμως από το βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο, κάθε άλλο παρά έτοιμος ή πρόθυμος δεν ήταν για να κάνει κάτι τέτοιο. Καθόταν ήσυχος στο τραπέζι του μαζί με τη σύζυγό του Dorothea Hurley, ντυμένος στα καλά του, έτοιμος να φάει τη μακαρονοσαλάτα του, όταν τον σήκωσαν άρον-άρον να ανέβει στη σκηνή.

Η μόνη που κέρδισε από την όλη ιστορία, ήταν η μέχρι πρότινος πανάγνωστη τραγουδίστρια της μπάντας Lourdes Valentin. Η οποία παραδέχτηκε μιλώντας στο Associated Press ότι είχε βάλει το "Livin' On A Prayer" στη setlist, παρότι ο Jon Bon Jovi της είχε ξεκαθαρίσει πριν αρχίσει το πάρτυ ότι δεν ήθελε να τραγουδήσει.

Το πόσο έχει γκριζάρει πια ο Bon Jovi, πάντως, μάλλον μας σόκαρε πιο πολύ από την αμηχανία του, όσοι τον θυμόμαστε ως σύμβολο της νεανικής ροκ σεξουαλικότητας. 54 είναι στο κάτω-κάτω.

{youtube}d2QutKNfAPc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured