To 2010 ήταν αυτή η χρονιά όπου τα όρια και τα σύνορα τoυ bass ήχου έγιναν ένα και το αυτό με τον ευρύτερο χώρο της χορευτικής μουσικής ανεξαρτήτως tempos & bpm.  Ταυτόχρονα και λαμβάνοντας υπ’οψην τον full on BASS month @ six dogs με 3 ανεξάρτητα killer events μέσα στο Φεβρουάριο, ο Runner και η δημιουργική ομάδα του club φέρνουν την Παρασκευή 4/2 ένα από τα πιο hot underground ονόματα του Βόρειου Λονδίνου, τον Altered Natives.

Με δεκαετή θητεία στο χώρο του broken beat/garage/house/bass/etc o Κος Α.Ν. έκανε αίσθηση την τελευταία 3ετία με πολλά κομμάτια, killer DJ sets και 4 αλμπουμ(!) τα οποία σε συνδυασμό με την προσθήκη του στο 3024 record label του Martyn το 2010, τον εκτόξευσαν σε εκείνο το χώρο μεταξύ διαφορετικών styles μουσικής καθολικής υποδοχής του dancefloor με τάση στο House & οτιδήποτε Bass oriented.

Από το Rass Out του 2009 μέχρι το Tenement Yard Vol.1 του 2010 και τα Acid House reworks του προηγούμενου μήνα ο άνθρωπος δεν έχει σταματημό γι’αυτό και τον περιμένουμε με ανυπομονησία να παίξει στο Αθηναϊκό κοινό.

Το warm up από το έταιρον ήμισυ των Dark Drummerz (d2), Boycott, ο οποίος πέρα από το drum n bass/jungle παρελθόν του με τον Runner έχει και μια σχεδόν 20ετή εμπειρία σε no nonsense House, με τον όρο να έχει νόημα περισσότερο για την αισθητική της συγκεκριμένης μουσικής παρά με κάποιο σχόλιο, είδος ή output.

Τη  βραδυά θα κλείσει ο Runner με ένα dark garage set μέχρι πρωΐας.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured