Lucio Capece, Νίκος Βελιώτης, Κωστής Κηλύμης Τρίο Live @ Knot Gallery.
Κυριακή 3 Οκτώβρη 2010_Έναρξη: 20:30_Είσοδος: 8 ευρώ

Ο Lucio Capece είναι ένας Αργεντινός μουσικός που ζει και δουλεύει στο Βερολίνο. Παίζει, με ορθόδοξο και μη τρόπο, μπάσο κλαρινέτο, σοπράνο σαξόφωνο αλλά και shruti box. Κινείται εξίσου άνετα στους χώρους της προκλασικής μουσικής, του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού, της σύγχρονης σύνθεσης, αλλά και του καθαρού θορύβου.
Συνεργάζεται και έχει ηχογραφήσει με σημαντικούς καλλιτέχνες της αυτοσχεδιαστικής σκηνής (Rhodri Davies, ToshimaruNakamura, Mattin, Axel Dörner, και πολλοί άλλοι) αλλά και του ευρύτερου πειραματικού χώρου (Vladislav Delay και MikaVainio). Έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, μετά την περσινή του εμφάνιση με το Vladislav Delay Quartet.

Ο Νίκος Βελιώτης είναι ένας τσελίστας και βίντεο καλλιτέχνης που, μετά από πολλά χρόνια ενεργής παρουσίας, επιτέλους πλέον δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις στο κοινό της χώρας μας. Στο μουσικό του έργο εξερευνά τον ήχο πέρα από τα συνηθισμένα όρια, ξεκινώντας από ανορθόδοξες τεχνικές και εκτεταμένες διάρκειες.
Είναι μέλος των μουσικών σχημάτων Cranc (με τους Rhodri & Angharad Davies), Looper (Martin Küchen & Ingar Zach),Texturizer (Coti), Mohammad (Coti, Ilios), Vertical (Αναστάσης Γρίβας), ενώ έχει συνεργαστεί και με τους “τραγουδοποιούς” David Grubbs και Γιάννη Αγγελάκα.

Ο Κωστής Κηλύμης παίζει με μίκτη ήχου, προηχογραφήσεις και διάφορα ηλεκτρονικά. Δουλεύει με το στοιχείο της ανάδρασης των ήχων (feedback) και με παρεμβάσεις στη λειτουργία αυτών. Εμφανίζεται επίσης και με το ψευδώνυμο "Syndromes", ενώ με τον Γιάννη Κοτσώνη ως Syndromes Sister Overdrive.


http://luciocapece.blogspot.com/
http://www.nikosveliotis.com/
http://syndromesrandomcontent.blogspot.com/


KNOT Gallery
Mιχαλακοπούλου 206 & Πύρρου (εις. από Πύρρου)
πλησιέστερος σταθμός Μετρό: Αμπελόκηποι
Λεωφορεία: Α5, Β5 (στάση ΖΑΓΟΡΑ)


Knot Αστική Μη Κερδοσκοπική Πολιτιστική Εταιρία
Υπηρεσίες Τέχνης και Πολιτισμού
Μιχαλακοπούλου 206 & Αρκαδίας 44
 http://knotarts.blogspot.com/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured