Μιούζικαλ βασισμένο σε τραγούδια των Depeche Mode θα ανέβει στην Mάλτα.

news.team
news.team

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερες μπάντες να ενδιαφέρονται για τον χώρο του μιούζικαλ. Ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρονται τα ίδια τα σχήματα να μεταφέρουν τη μουσική τους στο σανίδι ή στη μεγάλη οθόνη, μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνουν για τέτοιες παραγωγές κάποιοι άλλοι, όπως οι παράγοντες της θεατρικής ζωής της Μάλτας για την μουσική των Depeche Mode. 

Παραγωγοί του θεάτρου MITP στην Valletta της Μάλτας, αποφάσισαν να ανεβάσουν στις αρχές του επόμενου χρόνου το ‘Playing An Angel’ σε μορφή μιούζικαλ, το οποίο θα βασίζεται στα τραγούδια των Depeche Mode από το γνωστό album του 2005. To σενάριο για το ‘Playing An Angel’ είναι του συγγραφέα Adrian Buckle.

«Οι Depeche Mode δεν είναι ούτε οι Abba ούτε οι Queen. Η ιστορία δεν μπορεί να είναι χαρούμενη. Είναι η ιστορία δύο αγοριών τα οποία μεγαλώνουν, ενηλικιώνονται και ανακαλύπτουν την αγάπη. Θα κακοποιηθούν, θα χρησιμοποιηθούν και θα χρησιμοποιήσουν άλλους. Μέσα από αυτή τη θλιβερή διαδρομή, θα ανακαλύψουν τελικά την ζωή», λέει ο Buckle.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top