Ναταλία Πετρίτη

Rock n Roll, rockabilly, psychobilly? Πείτε το όπως θέλετε. Είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα, γιατί αν ψάξετε στον ήχο τους θα βρείτε ακόμα και Punk, Ska, Soul, Swing, Garage μέχρι και Pop καταβολές. Τελικά δεν υπάρχει ταμπέλα, είναι απλά οι Hillbilly Moon Explosion και είναι υπέροχοι!

Ορμώμενοι από την Ελβετία, αλλά με δύο Άγγλους και έναν Γάλλο ντράμερ στη σύνθεση τους, η πολυεθνική πληθωρική μπάντα έρχεται στην Ελλάδα για τέσσερις πλέον εμφανίσεις (Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Λάρισα και Αθήνα, από 18 Μαϊου έως και 21 Μαϊου αντίστοιχα) για να μας ξεσηκώσουν με τους ρυθμούς τους. Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 18 Μαϊου 2022, Eightball Club Καστοριά, Πέμπτη 19 Μαϊου 2022, Θέατρο Βουνού Λάρισα, Παρασκευή 20 Μαϊου 2022, Μύλος 1927 Αθήνα, Σάββατο 21 Μαϊου, Κύτταρο.

Όσοι τους έχουν δει στο σανίδι γνωρίζουν ότι πρόκειται περί μοναδικής εμπειρίας: περίσσευμα ενέργειας, τρελό κέφι, χορός και με frontwoman την Emanuela Hutter, μια αληθινή βασίλισσα του rock’n roll που δεν σε αφήνει να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

Θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από όλη τους τη δισκογραφία αλλά και το τελευταίο έβδομο άλμπουμ τους με τίτλο «The Sparky Sessions» που κυκλοφόρησε το 2019 αλλά και κεφάτες διασκευές όπως αυτοί μονάχα γνωρίζουν.

Μαζί τους στο Live της Αθήνας οι Vanila Swing. Κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα! Αυτό που κάποιος θ'ακούσει απ τους V.S είναι μια μίξη από rock n roll ,rockabilly του '50 και swing του 40,εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική. Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Queen μέχρι Clash, από CCR μέχρι Violent Femmes και White Stripes. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Elvis, ο Chuck Berry και ή Wanda Jackson με τους παραπάνω; Θα το μάθετε σ' ένα live των VANILA SWING!

Info:

Σάββατο 21 Μαϊου 2022

Hillbilly Moon Explosion

Live @ Κύτταρο

Ηπείρου 48 & Αχαρνών τ.κ 10439

www.kyttarolive.gr

Προπώληση 18€ / Ταμείο 20€

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/music/kytarro-live/hillbilly-moon-explosion/

Φυσική προπώληση:

Sirens Records (Νικηταρά 14), Top Man (Ηφαίστου 2, Μοναστηράκι), Monsterville

(Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι) και Μυλωνάς-Καρανίκας

(Σαπφούς 114, Πλατεία Κύπρου, Καλλιθέα)

kyttaro-live-21-may-web-poster

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured