Αναστασία Τουρούτογλου

Στο νέο άλμπουμ των Γερμανών παραγωγών K73 Basement Stories, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, υπάρχει και η συμμετοχή ενός ράπερ που λογίζουμε στους «δικούς μας».

Ο λόγος για τον BnC, τον Δομινικανό δηλαδή DJ, παραγωγό και MC Jeff Gonzales που ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα και απασχολούσε πέρυσι ακόμα και τα κουτσομπολίστικα πρωτοσέλιδα, λόγω του ειδυλλίου με την πρωταγωνίστρια των Ηρωίδων, Έλενα Μεγγρέλη.

Ο BnC πρωτακούστηκε ευρύτερα το 2010, χάρη στο όμορφο χαρμάνι από soul, «βρώμικο» χιπ χοπ και latin ρυθμούς το οποίο διέκρινε το άλμπουμ Ruff, Rowdy & Unfocused που έβγαλε στην Cast-A-Blast του Blend Mishkin. Ο οποίος και φαίνεται να είναι ο άνθρωπος-κλειδί για τη γνωριμία του με τους K73.

Οι τελευταίοι, με τη σειρά, τους, παρά το πλήθος ονομάτων που συμμετέχουν στο άλμπουμ τους, θεωρούν το "Ready For Action" στο οποίο συμμετέχει ο BnC ως μία από τις πολύ δυνατές του στιγμές. Έτσι το έκαναν αιχμή στο δόρυ του σχετικού promo και λάνσαραν ένα επίσημο βιντεοκλίπ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε αμέσως παρακάτω.

{youtube}6zkSvvapvG4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured