record

Τα Public συμμετέχουν και φέτος στην Record Store Day

δημιουργώντας την τρίτη συνέχεια της αποκλειστικής συλλογής

 ‘EVERY DAY SHOULD BE A RECORD STORE DAY’

 

Τα Public (www.public.gr), συμμετέχουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο εορτασμό της παγκόσμιας Record Store Day, επιφυλάσσοντας μοναδικές εκπλήξεις για τους επισκέπτες τους και στηρίζοντας τη μεγάλη αυτή γιορτή της μουσικής!

Το Σάββατο 20 Απριλίου οι επισκέπτες των καταστημάτων Public με κάθε αγορά τους από την πληρέστατη γκάμα CDs και βινυλίων, θα παίρνουν δώρο ένα συλλεκτικό, σε περιορισμένα αριθμημένα αντίτυπα CD που δημιουργήθηκε ειδικά για τους σκοπούς του Record Store Day, διατίθεται αποκλειστικά από τα Public και δεν είναι διαθέσιμο πουθενά αλλού και καμία άλλη ημέρα του χρόνου.

Σε συνεργασία με την ανεξάρτητη εταιρεία Puzzlemusik, τα Public  δημιούργησαν τη μοναδική συλλογή ‘EVERY DAY SHOULD BE A RECORD STORE DAY ΙΙΙ’ με επιλεγμένα κομμάτια αξιόλογων εκπροσώπων της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Γιώργος Κοντραφούρης (jazz πιανίστας με διεθνή καριέρα), ο Μπάμπης Παπαδόπουλος (ιδρυτής, κιθαρίστας και συνθέτης στο συγκρότημα ΤΡΥΠΕΣ), οι Misuse (το κορυφαίο post rock συγκρότημα της εγχώριας σκηνής) και ο Χρήστος Αλεξόπουλος (ιδρυτής της εταιρείας και μουσικός με πολυδιάστατη δράση από τα μέσα της δεκαετίας του ’90).

Θυμίζουμε ότι τα αντίστοιχα συλλεκτικά cds του 2011 (με την KLIK RECORDS) και 2012 (με την INNER EAR) θεωρούνται ήδη collectors’ items, καθώς δεν βγήκαν ποτέ στο εμπόριο και εξαντλήθηκαν μέσα σε μία μέρα!

Τόσο οι προηγούμενες δύο συλλογές όσο και η φετινή, καταδεικνύουν με τον πλέον εμφατικό και… μελωδικό τρόπο ότι τα Public στηρίζουν την ανεξάρτητη ελληνική σκηνή και δημιουργούς που, σε πείσμα των καιρών, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η μουσική είναι κάτι που δεν περιορίζεται σε σκληρούς δίσκους και συμπιεσμένα megabytes…

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, το Record Store Day (www.recordstoreday.com/Home) είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2007 από μικρά, τοπικά δισκάδικα στην Αμερική και σύντομα έγινε φαινόμενο παγκοσμίων διαστάσεων, μία γιορτή που τιμά πρώτα την τέχνη της μουσικής, μετά τους ακροατές που ξέρουν να την εκτιμούν, και τέλος τους ίδιους τους καλλιτέχνες που την υπηρετούν.

Σήμερα, στο Record Store Day, που γίνεται πάντα το τρίτο Σάββατο του Απριλίου, συμμετέχουν περισσότερα από 1.000 δισκάδικα σε όλο τον κόσμο, μαζί τους και τα Public (http://www.recordstoreday.com/Venue/7340), που είναι επισήμως καταγεγραμμένα συμμετέχουν ενεργά και φροντίζουν στα ράφια τους να εξασφαλίζουν όλες τις ειδικές εκδόσεις, με το χαρακτηριστικό λογότυπο, που τυπώνονται αποκλειστικά και μόνο για εκείνη την ημέρα!

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Record Store Day, τα Public θα φιλοξενήσουν μοναδικές μουσικές εκδηλώσεις. Μείνετε συντονισμένοι στο www.public.gr για να ενημερωθείτε εγκαίρως!

Γιατί, στα Public, κάθε μέρα είναι… record store day!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured