Νέο video clip της Ελένης Τσαλιγοπούλου

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Tsaligoooo

Το νέο τραγούδι της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του Κώστα Λειβαδά «Των Φίλων Τα Σπίτια», πήρε πρόσφατα εικόνα, που καταφέρνει μάλιστα να μεταδώσει τη συγκίνηση του τραγουδιού, μέσα από ένα μονοπλάνο!   Το τραγούδι «Των Φίλων Τα Σπίτια», που φέρνει ξανά μαζί μετά από χρόνια τους δύο δημιουργούς, γυρίστηκε σε video clip από την Κλαίρη Φαφούτη και με ένα αριστοτεχνικό μονοπλάνο καταφέρνει να αποδώσει τη χαρά, την λύπη, την αγάπη και τη φιλία μεταξύ των πρωταγωνιστών. Ολη η δραματουργία λαμβάνει χώρα σε ένα συνηθισμένο νεανικό σαλόνι, με ένα παράθυρο να αλλάζει κάθε φορά το σκηνικό.  

Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει η ίδια με τη βοήθεια του Κώστα Λειβαδά που υπογράφει τους στίχους και προλογίζει το επερχόμενο album της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Top
0
Shares
0
Shares