Οι Sonic Angels στο Music Society Web Radio

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Sonisdfc_2

Κυριακή, στις 20.00 οι Sonic Angels, το εκρηκτικό garage/punk τρίο από το Montpellier της Γαλλίας, θα είναι στο studio του Music Society, φιλοξενούμενοι του Κώστα Μελίτη και της εκπομπής Step out of time!

Οι Marc Haket, Sylvia Martin και Animal Dragon ένωσαν δυνάμεις το 2005 και από τότε έχουν κάνει πάνω από 300 εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ στις αποσκευές τους έχουν τρεις studio δίσκους και έναν live, πιστοί στην αναβίωση του ‘σκληρού’ rock’n’roll ήχου των ‘60ς, ‘70ς και ‘80ς.

Μία ημέρα μετά το πρώτο τους live στην Ελλάδα, οι Sonic Angels, ζωντανά στο studio του Music Society, θα μας μιλήσουν για τη μουσική τους, τις εντυπώσεις τους από το Ελληνικό κοινό και τα μελλοντικά τους σχέδια.

                                      20 Μαΐου στις 20.00

Συντονιστείτε.. 
www.musicsociety.gr
                                  65 ways to radio…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top