Αναστασία Τουρούτογλου

 

Το avopolis.gr, σε συνεργασία με τις Νύχτες Πρεμιέρας, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις 

για την προβολή της μουσικής ταινίας Η Παρακμή του Δυτικού Πολιτισμού μέρος ΙΙΙ της Πενέλοπι Σφίρις, επίλογο του θρυλικού της ντοκιμαντέρ για την αμερικάνικη πανκ σκηνή

info:

«Πού θα βρίσκεσαι πέντε χρόνια από τώρα;», ρωτάει η Σφίρις έναν-έναν τους νεαρούς πρωταγωνιστές της. «Πουθενά, γιατί θα έχω πεθάνει», της απαντούν. Αγαπημένη ταινία της σκηνοθέτη από την τριλογία, ο επίλογος του θρυλικού της ντοκιμαντέρ αναζητά τους απογόνους της πανκ σκηνής του '80 στους no future νεολαίους του Λος Αντζελες του '90, προκαλώντας με την αμεσότητα και την τόλμη της τους πιο συντηρητικούς θεατές.

Η ταινία θα προβληθεί αύριο Κυριακή 4/10 στις 17.00, στον κινηματογράφο Ideal (Πανεπιστημίου 46, κοντά στο μετρό Πανεπιστήμιο)

Διάρκεια: 86 λεπτά

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε την "Παρακμή του Δυτικού Πολιτισμού μέρος ΙΙΙ", δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό του Avopolis στέλνοντας mail μέχρι την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 12:00 μ.μ., στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. γράφοντας στο θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΜΗ. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε μέσα το όνομά σας, όπως και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail, είναι απαραίτητο να τα τσεκάρετε συχνά, γιατί η κλήρωση θα γίνει τη μέρα της προβολής. Καλή επιτυχία!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured