Δημήτρης Λιλής

Το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Με το ενδιαφέρον για τις επερχόμενες εκλογές στις Η.Π.Α. να κορυφώνεται, τις ακτιβιστικές ενεργείες του κινήματος Black Lives Matter να εντείνονται και το δεύτερο κύμα της παγκόσμιας πανδημίας να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κόσμος μάλλον δείχνει να έχει ανάγκη μία δυνατή ερμηνεία από μία κλασσική φωνή όπως αυτή της Sinéad O'Connor.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για διασκευή στο παραδοσιακό κομμάτι "Trouble Of The World" που έκανε γνωστό πίσω στα 1959 η gospel ερμηνεύτρια Mahalia Jackson ενώ για την 2020 εκδοχή του επιστρατεύτηκαν τόσο ταλέντο του περίφημου κύριου (και Ιρλανδού συμπατριώτη της O'Connor)  David Holmes στην παραγωγή όσο και η σκηνοθετική ματιά του θρύλου Don Letts στο video. 

Δείτε το video και ακούστε το κομμάτι στον παραπάνω σύνδεσμο όπως δώθηκε στην δημοσιότητα πριν από λίγο. 

Το πολυαναμενόμενο νέο album της Sinéad O'Connor αναμενέται μέσα στο 2020 σε παραγωγή του David Holmes και με την υποστήριξη της Heavenly Recordings. 

Photo by Donal Moloney

Πηγή: Avopolis Radio

24 ώρες την ημέρα, η καλύτερη μουσική από το ραδιόφωνο του Avopolis. Plus: podcasts, αποκλειστικά mixtapes από κορυφαίους djs και ανθρώπους της μουσικής, νέα και reviews.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured