Το trailer της νέας του ταινίας, Bando Stone & the New World, αποκάλυψε ο Donald Glover, στην οποία ανέλαβε τη σκηνοθεσία, τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και το score ως Childish Gambino. Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα και το κομμάτι “Lithonia” που περιλαμβάνεται σε αυτήν και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 2 Ιουλίου.

Στο trailer, ο Glover που ερμηνεύει τον Bando Stone προσπαθεί να μοιράσει αλληλογραφία σε μια εγκαταλειμμένη πόλη, προτού συναντηθεί με έναν από τους λίγους ακόμη ανθρώπους που ζουν εκεί, τον χαρακτήρα που ερμηνεύει η Jessica Allain. Οι δυο τους θα αποφασίσουν να γίνουν ομάδα μαζί με το παιδί της Allain, στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν από τέρατα, δεινοσαύρους, sci-fi lasers και πολλούς ακόμη κινδύνους.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Evi Wilder, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται το creative studio του Glover, GILGA, σε συνεργασία με την RCA.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας ή του soundtrack, πιθανολογείται όμως ότι αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured