Περισσότερους από 30 guest stars θα δούμε στο Poker Face του Rian Johnson, σύμφωνα με το ολοκαίνουριο teaser trailer που κυκλοφόρησε για την επικείμενη σειρά του Peacock.

Δίπλα λοιπόν στον χαρακτήρα της Natasha Lyonne, οι θεατές της σειράς αναμένεται να δούμε τους Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Stephanie Hsu, David Castañeda, Adrien Brody, Danielle Macdonald, Dascha Polanco, Lil Rel Howery, Ellen Barkin, Chloë Sevigny, Jameela Jamil, Tim Meadows, Hong Chau, Simon Helberg, S. Epatha Merkerson, Judith Light, Nick Nolte, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Noah Segan, Cherry Jones, Luis Guzmán, Rhea Perlman, Clea DuVall, Colton Ryan, Reed Birney, Brandon Michael Hall, John Darnielle, John Hodgman και πολλούς ακόμη, με το την ολοκαίνουρια σειρά μυστηρίου να προβλέπεται να είναι μια από τις πιο δυνατές της νέας χρονιάς. Και δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τον δημιουργό του Knives Out και του Glass Onion!

Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια της σειράς έρχονται στις 26 Ιανουαρίου στο Peacock, ενώ στη συνέχεια θα κυκλοφορεί ένα επεισόδιο ανά εβδομάδα.

Δείτε το νέο trailer της σειράς:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured