Μια τρίτη ταινία 28 Days Later φαίνεται πως ενδιαφέρεται να σκηνοθετήσει ο Danny Boyle. Ο σκηνοθέτης του apocalyptic classic του 2002 μοιράστηκε μάλιστα με το NME την πληροφορία ότι το ένα σενάριο για το 28 Months Later είναι ήδη προετοιμασμένο εδώ και δύο χρόνια!

«Δελεάζομαι πολύ ώστε να το σκηνοθετήσω», δήλωσε ο Boyle για το σενάριο, το οποίο και υπογράφει ο Alex Garland, χαρακτηρίζοντάς το παράλληλα ως «εξαιρετική ιδέα».

«Αισθάνομαι ότι είναι και πολύ καλή στιγμή στην πραγματικότητα. Είναι αστείο, δεν το είχα σκεφτεί καν μέχρι που το ανέφερες και θυμήθηκα «Αχ, το σενάριο»! Εκτυλίσσεται και πάλι στην Αγγλία, έχει να κάνει αρκετά με την Αγγλία. Anyway, θα δούμε, ποιος ξέρει!».

Ο Boyle πρόσθεσε: «Μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο γιατί ένα από τα πράγματα που συμβαίνουν στη βιομηχανία αυτή τη στιγμή είναι το ότι πρέπει να έχεις έναν μεγάλο λόγο για να πας σινεμά, μιας που υπάρχουν όλο και λιγότερα κίνητρα».

«Είναι δύσκολο για τις εταιρίες διανομής και για τις αλυσίδες κινηματογράφων να προβάλουν ταινίες, πασχίζουν να φέρουν τον κόσμο στα σινεμά, εκτός αν πρόκειται για κάτι όπως το Top Gun: Maverick ή μια ταινία της Marvel. Όμως ένα τρίτο μέρος του franchise θα προσέλκυε κόσμο, ακόμη κι αν είχε τη μισή ποιότητα των προηγούμενων».

Ο Cillian Murphy, ο οποίος και πρωταγωνιστούσε στην original ταινία, επίσης ανέφερε ότι θα ενδιαφερόταν για μια νέα.

«Νομίζω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό, στο ότι είμαι 20 χρόνια μεγαλύτερος…», ανέφερε με χιούμορ σε σχετικές του δηλώσεις.

«Όμως κάθε φορά που πέφτω πάνω στον Danny ή τον Alex πάντα το συζητώ. Γιατί το έδειξα πρόσφατα στα παιδιά μου, κάποιο Halloween τέσσερα ή πέντε χρόνια πριν, και το λάτρεψαν. Ξεχωρίζει, πράγμα φανταστικό για μια ταινία που είναι πια 20 ετών. Οπότε ναι, μου αρέσει η ιδέα και με ελκύει».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured