Κατά περίπου 3 εκατομμύρια λίρες πλουσιότερος είναι πλέον ο Johnny Depp, ο οποίος και πούλησε την πρώτη του συλλογή προσωπικών του έργων τέχνης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Johnny Depp πούλησε 780 κομμάτια μέσω των 37 γκαλερί του Castle Fine Art, συμπεριλαμβανομένου του Covent Garden του Λονδίνου. Αυτό μάλιστα συνέβη σε λίγες μόλις ώρες από την ανακοίνωση της πώλησής τους στο Instagram.

Η συλλογή Friends And Heroes απεικονίζει ανθρώπους που τον ενέπνευσαν, όπως ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Keith Richards, η Elizabeth Taylor και άλλοι.

«Πάντα χρησιμοποιούσα την τέχνη για να εκφράσω τα συναισθήματά μου», δήλωσε ο ηθοποιός. «Οι πίνακές μου περιβάλλουν τη ζωή μου, αλλά τους κράτησα για τον εαυτό μου και περιορίστηκα. Κανείς δεν πρέπει ποτέ να περιορίζεται».

Και τα 780 κομμάτια πουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες την περασμένη Πέμπτη, με ορισμένα έργα να κοστίζουν 3.950 λίρες, ενώ μια πλήρης συλλογή τεσσάρων πινάκων του ηθοποιού πωλήθηκε έναντι 14.950 λιρών. Ο ιστότοπος μάλιστα της γκαλερί που διαχειριζόταν τις πωλήσεις κράσαρε λόγω τεράστιας επισκεψιμότητας.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο Johnny Depp πούλησε μια σειρά από NFTs, με την ονομασία Never Fear Truth, η οποία απεικόνιζε επίσης τους στενούς φίλους και τους ήρωές του, συγκεντρώνοντας σχεδόν 660.000 λίρες για φιλανθρωπικό σκοπό.

https://www.instagram.com/p/CgjUNTfsbZt/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured