Στις 15 Νοεμβρίου το Exposed κάνει πρεμιέρα στα Novacinema και έχεις κάθε λόγο να καθίσεις μπροστά από την οθόνη σου και να το παρακολουθήσεις ή να προγραμματίσεις το REC, λειτουργία που σου δίνει η Nova και σου επιτρέπει την εγγραφή προγράμματος ώστε να το δεις όταν εσύ μπορείς. Το Exposed είναι ένα θρίλερ μυστηρίου, χτισμένο γύρω από μια πυκνή πλοκή που βασίζεται σε δυο κύριες αφηγήσεις. Ο Κιάνου Ρίβς είναι στο ρόλο ενός αστυνομικού ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη συναισθηματική κατάσταση μετά τον θάνατο του έμπιστου συνεργάτη του. Το έγκλημα διαπράχθηκε σε έναν σταθμό του υπόγειου αστικού τρένου. Η έρευνα για τον ένοχο μετατρέπεται σε προσωπική σταυροφορία για τον ήρωα, ο οποίος αρχίζει να υποπτεύεται τους πάντες καθώς βυθίζεται σε μια ιστορία διαφθοράς και εμπορίας ναρκωτικών. Όσο η έρευνα προχωράει, τόσα περισσότερα πτώματα εμπλεκομένων στην υπόθεση έρχονται στο προσκήνιο της καταραμένης υπόθεσης.

Το μόνο πρόσωπο που μπορεί να ρίξει φως στο μυστήριο είναι η Isabel, μια νεαρή, όμορφη Λατινοαμερικανίδα, αφοσιωμένη στην πίστη της και στην οικογένειά της. Η Isabel είναι μάρτυρας ορισμένων απόκοσμων οραμάτων στο κέντρο της πόλης. Αλλόκοτες φιγούρες και παράξενοι δαίμονες στοιχειώνουν την πραγματικότητά της αθώας κοπέλας, η οποία νιώθει μια αόριστη απειλή να την κυκλώνει. 

exposed.jpg


Εν μέρει ισπανόφωνο δράμα που χειρίζεται το μεταφυσικό σε ρεαλιστικό διάκοσμο και εν μέρει αστυνομικό μυστήριο ανατροπών, η ταινία Exposed χειρίζεται μια πυκνογραμμένη πλοκή χωρίς να θέλγεται να εντυπωσιάσει με εφέ και χωρίς να παίζει με αναληθοφανείς ανατροπές. Το μεταφυσικό δράμα χαρακτήρων θυμίζει μακρινό απόγονο ταινιών όπως ο Λαβύρινθος του Πάνα (2006) και Μη Αναστρέψιμος (2002). Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις στην Ana de Armas η οποία έπαιζε ξανά με την Κιάνου Ριβς στο θρίλερ Knock Knock. Πάτησε PAUSE&PLAY για να μη χάσεις ούτε μισό δευτερόλεπτο από την ερμηνεία της ή REWIND για να ξαναδείς τη σκηνή που πέρασε αλλά κάτι σου ξέφυγε. Είναι δυνατότητες που σου δίνει η Nova και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να απολαύσεις στο έπακρο την ταινία! Δε σου το λέμε τυχαία... Η 28χρονη ηθοποιός, που είδαμε πρόσφατα στο Hands Of Stone με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, είναι ανερχόμενη star που βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και αυτό τον καιρό είναι στα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου σίκουελ στο Blade Runner.

O Κιάνου Ριβς είναι αναμενόμενα πειθαρχημένος στο ρόλο του θλιμμένου μα αποφασιστικού ντέντεκτιβ, ενώ έκπληξη προκαλεί η Mira Sorvino στον ρόλο της ποθητής χήρας του νεκρού αστυνομικού, σε ένα ρόλο που μας θυμίζει ότι αυτή η ηθοποιός χρειάζεται ένα γερό come back, όπως η Marisa Tomei και άλλες γυναίκες της γενιάς της.

Όλα αυτά, λοιπόν, εκτυλίσσονται στα Novacinema, όπου σε αποκλειστικότητα και 1 χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι, απολαμβάνουμε πρεμιέρες των πιο δημοφιλών, συζητημένων και μεγάλων blockbuster ταινιών. Αν είσαι Nova3play συνδρομητής, η υπηρεσία Nova On Demand παρέχεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Συνδέεις τον αποκωδικοποιητή σου με το internet και αποκτάς πρόσβαση στο Nova On Demand (plug & play) για να απολαμβάνεις, όποτε θελεις, μεγάλες πρεμιέρες αλλά και σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ. 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured