Ναταλία Πετρίτη

Στις 25 Μαΐου, ένας γνωστός μας από τα παλιά απογειώνεται για ακόμη μια φορά, έτοιμος να μας χαρίσει ξανά συγκινήσεις όμοιες με αυτές του παρελθόντος. Με πάνω από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους ιπτάμενους του Ναυτικού, ο Πιτ ‘’Μάβερικ’’ Μίτσελ (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει. Συμμετέχει σε ακραίες αποστολές ως ένας θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγει μια πιθανή προαγωγή που θα τον επηρέαζε αρνητικά. Καθώς εκπαιδεύει μερικούς αποσπασμένους πτυχιούχους για μια ειδική αποστολή την οποία δεν έχει βιώσει ποτέ κανένας πιλότος, ο Μάβερικ αντιμετωπίζει τον Υπολοχαγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Miles Teller), γιο του μακαρίτη φίλου του Μάβερικ αλλά και τον αξιωματικό παρακολούθησης Υπολοχαγό Νικ Μπράντσο, γνωστούς με τα ψευδώνυμα ‘’Ρούστερ’’ και ‘’Γκουζ’’ αντίστοιχα.

Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον αλλά και τα φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ βρίσκει τον εαυτό του σε μια πάλη ενάντια στους πιο σκοτεινούς του φόβους, με αποκορύφωμα αυτή την αποστολή που απαιτεί την έσχατη θυσία από εκείνους που θα επιλεχθούν για να τη ζήσουν.

top_gun_maverick

Περισσότερα από 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Top Gun στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Tom Cruise ετοιμάζεται να απογειωθεί ξανά, δίνοντας και πάλι ζωή σε έναν ρόλο που υπήρξε καθοριστικός για την μετέπειτα καριέρα του.

Το Avopolis εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη από τον συμπρωταγωνιστή του Tom Cruise, Miles Teller, o οποίος και μίλησε για τον αντίκτυπο της πρώτης ταινίας Top Gun, για τις σεκάνς των πτήσεων, για την προετοιμασία των ηθοποιών για τα γυρίσματα, για το τι μπορεί να περιμένει το κοινό από τη νέα αυτή παραγωγή και για πολλά ακόμη, λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του Top Gun: Maverick στις 25 Μαΐου.

Απολαύστε την εδώ:

Δείτε εδώ το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας:

Σκηνοθεσία: Τζόσεφ Κοσίνσκι

Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Τζον Χαμ, Γκλεν Πάουελ, Λιούις Πούλμαν, Τσαρλς Πάρνελ, Μπασίρ Σαλαχούντιν, Μόνικα Μπάρμπαρο, Τζέι Έλις, Ντάνι Ραμίρεζ, Γκρεγκ Ταρζάν Ντέιβις και Εντ Χάρις

Στις 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από την Odeon.

tgm_intl_dgtl_key_art_t_cruise_standing_jet_non_imax_2756x3937p_p34352 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured