Rockwave Festival 2023 - 1 Ιουλίου: Robbie Williams, James Bay, Mika, Jonathan Jeremiah, Leon Of Athens

Το Rockwave Festival επιστρέφει και υποδέχεται έναν από τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ της εποχής μας!

Robbie Williams

robbiewilliams

Κάθε show του, ένα μουσικό υπερθέαμα. Η εκθαμβωτική του εμφάνιση στο Rockwave του 2015 στιγμάτισε τις συναυλιακές αναμνήσεις όσων τον απόλαυσαν επί σκηνής. Χόρεψαν με το Let Me Entertain You, σιγοτραγούδησαν το Angels και το δικό του αγαπημένο Feel.

Φυσικά, ο Robbie το ανταπέδωσε στους Έλληνες φαν, χαρίζοντας μας μια σπάνια εκτέλεση του Me and My Monkey.

Τον Ιούλιο του 2023, ο Robbie Williams επιστρέφει για να ξανασυναντηθεί με το ελληνικό κοινό και να προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση, σαν εκείνες που πολύ καλά ξέρει να δίνει!

Ακολουθήστε τον Robbie Williams:
https://robbiewilliams.com/ 
https://web.facebook.com/robbiewilliams?_rdc=1&_rdr 
https://www.instagram.com/robbiewilliams/ 
https://twitter.com/robbiewilliams 
https://www.youtube.com/user/robbiewilliamsvideos 
https://open.spotify.com/artist/2HcwFjNelS49kFbfvMxQYw?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open 
https://music.apple.com/gr/artist/robbie-williams/17973 

 

James Bay

jamesbay

«Καλύτερος Βρετανός Σόλο Καλλιτέχνης», «Καλύτερο Ροκ Άλμπουμ», «Καλύτερο Ροκ τραγούδι». Αυτά είναι μόνο κάποια από τα βραβεία και τις διακρίσεις με τα οποία έχει τιμηθεί ο James Bay. Τρωτός, ανθρώπινος, ρομαντικός. Oι στίχοι των κομματιών του στοιχειώνουν τις αισθήσεις και αιχμαλωτίζουν τις καρδιές μας. Αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς, νέους, σύγχρονους καλλιτέχνες. Τα φωνητικά του αγκαλιάζουν το απόλυτα εθιστικό HOLD BACK THE RIVER σε μια αδιαμφισβήτητη επίδειξη συναισθηματικής μουσικότητας.

To LET IT GO, ο πάντα επίκαιρος ύμνος της 'επόμενης ημέρας', θυμίζει τις παλιές μας επιλογές και τις στάχτες αυτών - ποιητικό, ενδυναμωτικό και συνάμα σαγηνευτικό. Η θρυλική Epiphone, αναγνωρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες του κόσμου, τον τίμησε με τη δική του Limited-Edition James Bay Signature "1966" κιθάρα.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μοιράστηκε τη σκηνή με τους Rolling Stones. Στο Rockwave Festival του 2023 θα εμφανιστεί στην ίδια σκηνή με τον Robbie Williams σε ένα από τα πιο εκρηκτικά lineups των τελευταίων ετών.

Ακολουθήστε τον James Bay:
https://www.jamesbay.com 
https://web.facebook.com/jamesbaymusic?_rdc=1&_rdr 
https://www.instagram.com/jamesbaymusic/ 
https://twitter.com/JamesBayMusic 
https://www.youtube.com/user/jamesbayofficial 
https://open.spotify.com/artist/4EzkuveR9pLvDVFNx6foYD?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open 


Mika

mika

Παιχνιδιάρικη διάθεση, χορευτικά beats και βροχή από χρώματα μαζί με σκληρό ρομαντισμό χαρακτηρίζουν το μουσικό κόσμο του ΜΙΚΑ. Η συμβολή του στην εξέλιξη της ευρωπαϊκής pop στα late '00s ήταν σημαντική και δίκαια θεωρείται παγκόσμιο pop ikon.
Γεννημένος το 1983 ως Michael Holbrook Penniman Jr. στη Βηρυτό, ο MIKA και η οικογένειά του μετακόμισαν στο Παρίσι πριν εγκατασταθούν στο Λονδίνο, και ήδη σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα όπερας και πιάνου. Αποδείχθηκε πως είχε απίστευτες φωνητικές δυνατότητες και γρήγορα έγινε ένας νεαρός βιρτουόζος του πιάνου και της σύνθεσης.
Το ντεμπούτο του, Life In Cartoon Motion, κυκλοφόρησε το 2007, πέτυχε πάνω από 10 εκατομμύρια πωλήσεις και κατάφερε να γίνει χρυσό και πλατινένιο σε 32 χώρες. Αυτό το άλμπουμ περιλαμβάνει τα δύο πρώτα mega hit του Mika, Relax Take it easy και Grace Kelly που βρέθηκε για πέντε εβδομάδες στο Νο1 στο UK Singles Chart. Το άλμπουμ κατάφερε να ανέβει στην κορυφή της ψηφοφορίας του BBC, Sound of 2007, και ο ΜΙΚΑ να κερδίσει Brit Award ως ο πιο πρωτοποριακός Βρετανός καλλιτέχνης - Best British Breakthrough act - του 2008 αλλά και να πετύχει μία υποψηφιότητα στα Grammy.

O Mika έχει κυκλοφορήσει τρία επίσης άλμπουμ που έγιναν πλατινένια: The Boy Who Knew Too Much, The Origin of Love και No Place In Heaven. Η διαρκής αναζήτηση της καταγωγής του και του πραγματικού του ονόματος, Michael Penniman Holbrook Junior, οδήγησε τον ΜΙΚΑ στην κυκλοφορία του πέμπτου του άλμπουμ, My Name Is Michael Holbrook. Ένα άλμπουμ το οποίο αποτέλεσε πρόκληση για εκείνον στην προσπάθειά του να ανακαλύψει την ταυτότητά του πριν την επιτυχία, πριν το «Grace Kelly». Και αυτό του προσέφερε μια βαθύτατη αίσθηση ικανοποίησης και απελευθέρωσης ταυτόχρονα.

Ο ορμητικός, feelgood MIKA έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να προκαλέσει «ποπ έκρηξη» στο Rockwave Festival την 1 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον MIKA:
https://www.yomika.com/ 
https://web.facebook.com/mikasounds?_rdc=1&_rdr 
https://www.instagram.com/mikainstagram/?hl=en 
https://twitter.com/mikasounds 
https://www.youtube.com/channel/UCALjQbQhtEeUFi5tSIDFY4Q 
https://open.spotify.com/artist/5MmVJVhhYKQ86izuGHzJYA 

 

Jonathan Jeremiah

jonathanjeremiah

Ο Jonathan Jeremiah είναι ο Solitary Man με όλη τη σημασία της λέξης, ο μοναχικός καλλιτέχνης που μεταφέρει το προσωπικό του όραμα στη μουσική έχοντας προσέξει την κάθε λεπτομέρεια.

Στις νυχτερινές του βάρδιες στο Wembley του Λονδίνου που εργαζόταν ως φύλακας, έγραφε τραγούδια και εμπνέονταν από τις συναυλίες που λάμβαναν χώρα στο στάδιο, με κρυφό του όνειρο κάποια στιγμή να βρεθεί κι εκείνος πάνω στη σκηνή.

Το 2011 έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική σκηνή και έντεκα χρόνια αργότερα, το 2022 κυκλοφόρησε τον πέμπτο του δίσκο, Horsepower For The Streets, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα της χρονιάς, κατακτώντας τα ευρωπαϊκά αλλά και τα ελληνικά ερτζιανά. Τον Οκτώβριο του 2022 ο Jonathan Jeremiah βρέθηκε στο εξώφυλλο του γαλλικού Rolling Stone με αφορμή το τελευταίο του άλμπουμ που εκτοξεύει την καριέρα του και μας εισάγει στον μαγικό, μοναχικό αλλά τόσο μελωδικό κόσμο του.



Ακολουθήστε τον Jonathan Jeremiah:
https://www.jonathanjeremiah.co.uk 
https://web.facebook.com/jjeremiahmusic?_rdc=1&_rdr 
https://www.instagram.com/jonathanjeremiahofficial/ 
https://twitter.com/jjeremiahmusic 
https://www.youtube.com/channel/UC0nMudPzg3ouYDipPaEjuhw 
https://open.spotify.com/artist/2TdWlAJcUHu32O3Yld3rsU?si=AzIh9hiPTLKMYfI3_2NFhA&nd=1 



Leon of Athens

leonofathens

Ο Ελληνοαμερικανός alt-pop καλλιτέχνης Leon of Athens συνδυάζει την pop ευαισθησία των Lauv και των Marina & the Diamonds (των οποίων τις συναυλίες έχει ανοίξει) με την σπιρτάδα και την ευρηματικότητα του Sufjan Stevens.

Ο Leon με γνήσια έμπνευση και πολυχρωμία στο ήχο, και με διαβατήριο το πολύ επιτυχημένο Mad Into You έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως όπως το Primavera Sound, το Bonnaroo, το Summerfest, το Shaky Knees και το Okeechobee. Με το δεύτερο άλμπουμ του, Xenos πήρε τις καλύτερες και πιο θερμές κριτικές από τα πιο σημαντικά έντυπα ανάμεσα στα οποία τα The Guardian, NME, Q, New York Times καθώς και πολλά άλλα. Η συνεργασία του με τους Portugal. The Man στο remix του Communication είναι ένα ακόμα highlight μιας πλούσιας καριέρας ενώ ο Γιώργος Λάνθιμος υπογράφει το βίντεο για το τραγούδι Baby Asteroid.

To πρώτο ελληνόφωνο κομμάτι του, Άνεμος, με την Κατερίνα Ντούσκα, βρέθηκε στην κορυφή του ελληνικού Spotify και το 2022 έβγαλαν και πάλι μαζί το single Babel που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην πλατφόρμα των βραβείων Grammy, ως μια πρώτη γεύση του 3ου studio album που έγραψε σε συνεργασία με τον David Sneddon (Lana Del Rey, Lewis Capaldi) και θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά.

Ακολουθήστε τον Leon of Athens:
http://leonofathens.com/ 
https://web.facebook.com/leonofathens?_rdc=1&_rdr 
https://www.instagram.com/leonofathens/ 
https://twitter.com/leonofathens 
https://www.youtube.com/channel/UC09bdqDmBstig7Irt4RN4xg 
https://open.spotify.com/artist/5yiBeJaPO9FPgplB6HpGg0 


Μείνετε συντονισμένοι στα facebook events του Rockwave Festival 2023 για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα:

1 ΙΟΥΛΙΟΥ: https://www.facebook.com/events/450594807239119 
7 ΙΟΥΛΙΟΥ: https://www.facebook.com/events/646663567045258 
8 ΙΟΥΛΙΟΥ: https://www.facebook.com/events/680266560151293 
9 ΙΟΥΛΙΟΥ: https://www.facebook.com/events/570632161877173 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

robbie-map-18_4_23

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται!

Τιμές Εισιτηρίων
(στις τιμές εισιτηρίων περιλαμβάνεται το κόστος της υπηρεσίας διαχείρισης εισιτηρίων)

Γενική Είσοδος
Φάση 1: 49,50 ευρώ
Φάση 2: 55 ευρώ
Ταμείο: 60 ευρώ
Golden Standing: 99 ευρώ
VIP (A & B): 99 ευρώ
Με κάθε 3 VIP ή Golden Standing εισιτήρια παρέχεται 1 δωρεάν Θέση Στάθμευσης/Parking


Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr
Σάββατο 1 Ιουλίου:  https://www.viva.gr/tickets/music/rockwave-festival-2023-robbie-williams/ 

& hunteragency.gr
Τηλεφωνικά: 11876

Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni's)
Δίκτυο Public
Public online: http://tickets.public.gr/ 
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured