Δημήτρης Κανελλόπουλος

(αναδημοσίευση από το e-tetRadio)

Αυτό το sold out με τη συναυλία του Nick Cave στις 16 Νοεμβρίου στο Τάε Κβον Ντο έχει... πονέσει πολύ κόσμο.

Ξαφνικά, μέσα στον Σεπτέμβρη, όσοι προσπάθησαν να αγοράσουν εισιτήρια είδαν πως το live ήταν ήδη sold out. Δύο μήνες πριν! Αναμενόμενο; Και ναι και όχι.

Όλοι θεωρούσαμε πως θα ξεπουλήσει ο Cave, ελάχιστοι πίστευαν πως αυτό θα γίνει τόσο γρήγορα. Ακόμα και όσοι γνωρίζαμε το ρυθμό με τον οποίον έφευγαν τα εισιτήρια. Τώρα, λοιπόν, γίνεται ένας κανονικός χαμός. Όλοι είναι στις... ικεσίες για ένα εισιτήριο, για μία πρόσκληση, για οτιδήποτε τέλος πάντων.

Χθες το βράδυ ήμουν στο Τάε Κβον Ντο, στη μεγάλη συναυλία του Ψαραντώνη (βαρέθηκα θανάσιμα αλλά δεν είναι της παρούσης). Κοιτούσα το χώρο λοιπόν και παρατηρούσα πως είναι μικρός. Μεγάλος μεν, αλλά μικρός ταυτόχρονα. Που να χωρέσει εκεί μέσα ολόκληρος Nick Cave, πόσο δε μάλλον όταν έχουμε να τον δούμε τόσα χρόνια ζωντανά;

Οι πληροφορίες μας έλεγαν πως η Detox, η εταιρία παραγωγής έχει κλείσει κι άλλο χώρο για την ημερομηνία αυτή, μεγαλύτερο. Απευθυνθήκαμε στην Detox και μας συνέστησαν να κάνουμε υπομονή. Κρίνοντας από τη ζήτηση και τα requests που δεχόμαστε, την πρώτη μέρα που θα ανακοινωθεί αλλαγή χώρου θα φύγουν τρεις χιλιάδες εισιτήρια μέσα σε μία ώρα.

Γιατί δεν το έχουν κάνει ήδη αναρωτιέμαι...

{module [908]}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured