Αποχωρεί ο Μάκης Μηλάτος από τον «105.5 Στο Κόκκινο»

Πώς τα κατάφεραν και χάνουν εκεί στο σταθμό έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα ξέρει καντάρια από ραδιόφωνο, είναι πραγματικά κατόρθωμα...

Δημήτρης Κανελλόπουλος
Δημήτρης Κανελλόπουλος

(αναδημοσίευση από το e-tetRadio)

Πέμπτη και Παρασκευή ο Μάκης θα κάνει τις δύο τελευταίες του εκπομπές στο σταθμό.

«Όταν σου ζητάνε να τραβήξεις κουπί περιμένεις να σου δώσουν και τα κουπιά» έγραψε ο ίδιος. «Ηλπιζα για 9 μήνες, δυστυχώς μάταια. Η υπομονή μου εξαντλήθηκε και παραιτήθηκα από διευθυντής του σταθμού και κατ' επέκταση και από παραγωγός. Καλύτερα χωρίς δουλειά παρά χωρίς αυτοεκτίμηση. Ευχαριστώ πολύ όσους φίλους μου με τίμησαν ακούγοντας τις εκπομπές μου».

Ο «105.5 Στο Κόκκινο» βρίσκεται σε ύφεση το τελευταίο διάστημα, μοιάζει σαν να είναι παρατημένο το ραδιόφωνο. Και είναι κρίμα. Είχε και έχει δυνατότητες όπως πίστευε και ο ίδιος ο Μηλάτος, αλλά προφανώς δεν τις αξιοποίησαν.

Όσο ο «105.5 Στο Κόκκινο» δεν λειτουργεί αμιγώς σαν ραδιόφωνο αλλά λειτουργεί περισσότερο σαν μέσο ισορροπιών (και στο κόμμα), δεν θα πάει μπροστά.

Η πτώση του το τελευταίο διάστημα δεν δημιουργεί και τόσο έκπληξη.

Ο Μάκης Μηλάτος είναι από τις προσωπικότητες του ραδιοφώνου, ζωντανή ραδιοφωνική ιστορία εδώ και δεκαετίες.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

HOT STORIES

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Top