WorldVentures: Ποιοτικά πακέτα διακοπών με μειωμένες τιμές, ενισχύουν τις ξενοδοχειακές μονάδες σε περιόδους «low season» σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Μυτιλήνη στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό χάρτη!

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Cyprus_dreamtrip

Η διεθνής network marketing εταιρεία WorldVentures δημιουργήθηκε για να προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα ποιοτικών διακοπών με μειωμένες τιμές και συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, κάτι που πλέον απολαμβάνουν τα μέλη της τόσο σε Κύπρο όσο και σε Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται ενεργά το τελευταίο διάστημα.
Η επιτυχημένη διευθέτηση μαζικών κρατήσεων που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, έδωσε την ευκαιρία στα μέλη της να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα και την πολυτέλεια ξενοδοχειακών μονάδων μεγάλης εμβέλειας με πολύ μειωμένες τιμές, γεγονός που καθιστά κάθε διαμονή ως το απόλυτο ονειρεμένο ταξίδι, ή αλλιώς DreamTrip, όπως χαρακτηριστικά το ονομάζει και η ίδια η εταιρεία. Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη από παρόμοιες ενέργειες, δεν τα καρπώνονται μόνο τα μέλη, αλλά κυριότερα, οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες σε περιόδους «low season» και με τη διεθνή κρίση να δημιουργεί επιπλέον προβλήματα, καταφέρνουν ανά διαστήματα να έχουν σημαντική πληρότητα, κάτι που αποτελεί ισχυρή τόνωση και σημαντική ανάπτυξη για τον τόπο.
H πρωτοποριακή ιδέα της WorldVentures δεν άργησε να φανεί και στην Ελλάδα με ανάλογα DreamTrips σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Καρδίτσα και άλλες περιοχές, ενώ και η Μυτιλήνη μπήκε δυναμικά στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό χάρτη της εταιρίας με πρώτο DreamTrip να διοργανώνεται στις 23 με 26 Μαρτίου στο 4στερο ξενοδοχείο Elysion κοντά στο αεροδρόμιο.
Η πολιτική αυτή που ξεκίνησαν τα ξενοδοχεία να ακολουθούν μέσω των πακέτων που προσφέρει η WorldVentures, δηλαδή των μαζικών κρατήσεων με δυναμική χαμηλών τιμών, δίνει μια νέα ώθηση τόσο στην αύξηση της τουριστικής κινητικότητας όσο και στην κάλυψη της πληρότητας των ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά ταυτόχρονα, ανοίγει μεγαλύτερους ορίζοντες συνεργασίας της WV με περισσότερα ξενοδοχεία και την ευκαιρία διοργάνωσης περισσότερων DreamTrips σε Ελλάδα και Κύπρο.    
Η WorldVentures ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2005 στο Τέξας των ΗΠΑ και στόχος της είναι να παρέχει στα μέλη της ποιοτικές διακοπές με μειωμένες τιμές, ενώ ο τρόπος λειτουργίας της βασίζεται στο network marketing. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.worldventures.com .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ

To Κύτταρο ακριβώς ένα χρόνο μετά, φέρνει πίσω τη μπάντα που μας πήρε το μυαλό και την καρδιά..
Αυτό που ξεκίνησε το Γενάρη του 2018 σαν μια ιδέα, το 2020 είναι πλέον θεσμός, ΕΙΝΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

FEATURED TODAY

Ένα ασφυκτικά γεμάτο Fuzz υποδέχθηκε τους «αιώνιους πλανόδιους» του Martyn Jacques, οι οποίοι γιόρτασαν 30 χρόνια δισκογραφίας ξαναβουτώντας στη «βρώμικη» ...
Δεν βγήκε sold-out η κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής και μάλλον έλειψε το «μεγαλειώδες» που αρκετοί περίμεναν από τη βραδιά. Όχι βέβαια ότι δεν το έκανε
Κι όμως, έχουν περάσει 25 χρόνια από την εποχή που ακούσαμε το εξαιρετικό τους ντεμπούτο. Ευτυχώς, όμως, το συγκρότημα δεν έχει δείξει το παραμικρό δείγμα ...
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…