Δελτίο Τύπου

Σε αυτό το πλαίσιο, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 22:00 στο Novasports2HD, το ντοκιμαντέρ «ΤHE BECKHAM EFFECT - Το φαινόμενο Μπέκαμ».

Πρόκειται για ντοκιμαντέρ που δημιούργησε η διοργανώτρια αρχή του Αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, MLS, και είναι αφιερωμένο στην εξαετή παρουσία του Άγγλου σταρ στους LA Galaxy, τί επίδραση είχε στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο αλλά και πώς η εμπειρία αυτή τον οδήγησε πρόσφατα στη δημιουργία της δικής του ομάδας, της Inter Miami.

Ξαναζήστε το El Trafico του MLS

Παράλληλα, την Τετάρτη 1η Απριλίου στις 22:00, θα προβληθεί από το Novasports2HD και σε περιγραφή του Νίκου Δαούτη ο αγώνας LA Galaxy - Los Angeles FC που διεξήχθη στις 31/3/2018. Το El Trafico του 2018 (όπως ονομάζονται τα ντέρμπι του Λος Άντζελες) θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ματς στην ιστορία του αμερικάνικου πρωταθλήματος και θα το θυμούνται όλοι για το γκολ που σημείωσε από απόσταση 40 μέτρων ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο ντεμπούτο του με τους LA Galaxy! Ο αγώνας θα μεταδοθεί και σε επανάληψη την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 16:00 από το Novasporst1HD.

• #MenoumeSpiti #MenoumeParea

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured