View More

Καλύτερος Καφές, Καλύτερος Κόσμος

Κάντε τη Διαφορά με τα Starbucks συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

 

Η συνεισφορά στις κοινωνίες και το περιβάλλον που δραστηριοποιούνται τα Starbucks, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας και των ανθρώπων της εταιρίας. 17 χρόνια τα Starbucks στην Ελλάδα μοιράζονται καθημερινά το πάθος τους για τον καφέ και τους ανθρώπους: «Ένας άνθρωπος, μια κούπα καφές και μια γειτονιά κάθε φορά.»

Αυτή την Άνοιξη, τα Starbucks σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε πρωτοβουλίες για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον:

Παιδικά Χωριά SOS & Starbucks

Ένας δεσμός αγάπης που δυναμώνει και διευρύνεται καθημερινά με την πολύτιμη βοήθειά σας τα τελευταία 17 χρόνια καθώς με κάθε δυνατή ευκαιρία τα Starbucks συμβάλλουν στην ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS. 

Φέτος από τις 5 Μαρτίου τα Starbucks προσφέρουν με κάθε χρήση της κάρτας Starbucks  και του προγράμματος επιβράβευσης My Starbucks Rewards για αγορά προϊόντων, 5 λεπτά για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Νέων της Στέγης Νέων Αθήνας και Θεσσαλονίκης των Παιδικών Χωριών SOS. Ο επαγγελματικός προσανατολισμός αποτελεί ουσιαστική βοήθεια στους νέους καθώς στην κρίσιμη νεαρή ηλικία καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θα είναι καθοριστικές για τον επαγγελματικό και κατ’ επέκταση το προσωπικό τους μέλλον.

Περιβαλλοντικές Πρωτοβουλίες

Η εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο έχει δεσμευτεί στον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας και νερού, της «έξυπνης κατασκευής» καταστημάτων με τη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον, της χρήσης πλαστικών ποτηριών από 50% ανακυκλωμένο PET (rPET) στην Ευρώπη και χρήσης ανακυκλωμένων ινών στα χάρτινα ποτήρια της, καθώς και της υλοποίησης προγραμμάτων ανακύκλωσης. 

Τα επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια και τα θερμός αποτελούν την πιο  “πράσινη” επιλογή και για αυτόν τον λόγο, η εταιρία με διάφορους τρόπους ενθαρρύνει τη χρήση τους. 

Επιπλέον, σε όλα τα καταστήματα Starbucks* στην Ελλάδα:

Μειώστε, επαναχρησιμοποιήστε και κερδίστε!

Φέρνοντας το δικό σας θερμός ή επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι, κερδίζετε 25 λεπτά έκπτωση στα αγαπημένα σας ροφήματα. Η προσφορά ισχύει για οποιοδήποτε θερμός ή επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι ανεξαρτήτως μεγέθους. Ένα μικρό ευχαριστώ που συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος κάθε φορά μειώνοντας τα απορρίμματα πλαστικού! 

Επαναχρησιμοποιήστε τον «καφέ»  και «κάντε καλό» στα φυτά / κήπο σας! 

Αυτήν την περίοδο, θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε δωρεάν  ίζημα του καφέ  το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως λίπασμα στα φυτά σας, καθώς αποτελεί μια από τις πιο οικολογικές επιλογές, που βοηθάει στην ανάπτυξή τους. 

Και παράλληλα:

Συνεχίστε να αξιοποιείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης καψουλών espresso σε όλα τα καταστήματα Starbucks με 3 απλά βήματα:

1. Ζητήστε μια σακούλα ανακύκλωσης καψουλών

2. Συλλέξτε και γεμίστε την κάθε σακούλα με 75 κάψουλες (οποιεσδήποτε κάψουλες που είναι συμβατές με μηχανές Nespresso**)

3. Επιστρέψτε τη σακούλα σε οποιοδήποτε κατάστημα Starbucks

Έτσι, η εταιρία θα ανακυκλώσει τις κάψουλες διαχωρίζοντας τα υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.

Μικρές καθημερινές δράσεις που κάνουν τη διαφορά με τη συμβολή όλων!

Starbucks, πάθος για καλύτερο καφέ, περιβάλλον, κοινωνία.

 

* Εκτός από τα καταστήματα που λειτουργούν σε αεροδρόμια

** Εμπορική επωνυμία τρίτου που δεν φέρει καμία σύνδεση με τη Starbucks Coffee Company

 

https://www.instagram.com/starbucksgr/

https://www.facebook.com/StarbucksGreece

http://www.starbucks.com.gr/

http://nowbrewing-starbucks.blogspot.com/

 

 

 

 

 

FEATURED TODAY

Ο ίδιος γύρισε το Monday κι άφησε για πρώτη φορά το σινεμά του να μιλήσει αγγλικά για να αφηγηθεί μια ιστορία αγάπης στην πόλη-κράτος της Κυψέλης, χωρίς πασπαλισμένη ζάχαρη. Άλλωστε, όπως λέει στην Ελένη Τζαννάτου, τα πάντα είναι love stories μιας και ο έρωτας είναι η μόνη κινητήριος δύναμη.

Κάθε Πέμπτη η Ναταλία Πετρίτη θα βλέπει τη ζωή στο κινηματογραφικό πανί. Αυτή την εβδομάδα (17-23/6) βγάζει το καπέλο στο Digger του Τζώρτζη Γρηγοράκη, σηκώνει τη γροθιά της στην Emerald Fennell και μπαίνει In The Mood For Love.

Το 3ο διεθνές conference & showcase festival επιστρέφει στην υβριδική του εκδοχή (22-26/6) και εμείς κάνουμε μια πρώτη διαλογή με τα events που ξεχωρίσαμε.

HOT STORIES

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τη μυστήρια κολεκτίβα...

Δείτε το βίντεο με τα αρχικά SP σχεδιασμένα σε ένα χωράφι.

Κι άλλος ένας δίσκος στον οποίο θα βάζει το χέρι του ο Jack Antonoff.

Top