Δελτίο Τύπου

 

Ο κοινός στόχος να τρέξουν για πρώτη φορά τα 21χλμ ή να σπάσουν το προσωπικό τους ρεκόρ, ένωσε 21 κορίτσια των adidas Runners Athens, σε μία exclusive running εμπειρία, που επαναπροσδιόρισε το running και απογείωσε τον γυναικείο δυναμισμό. Μέσα από την πιο ολιστική εμπειρία προετοιμασίας, που διήρκησε περίπου 1,5 μήνα, η κλειστή ομάδα των adidas TWENTY:ONE ξεπέρασε κάθε προσδοκία στον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, αποδεικνύοντας ότι το πάθος και η αφοσίωση επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο. 

ADIDAS21_2.jpg

Ανεξάρτητα από το running level τους, τα 21 κορίτσια των adidas Runners Athens ανταποκρίθηκαν στην «πρόκληση» του community και ακολούθησαν το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα προετοιμασίας με αποκλειστικά sessions, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο των 21χλμ την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. 

Η ολιστική προσέγγιση περιλάμβανε running sessions υπό την καθοδήγηση των Running Coaches Δήμο Χρονόπουλο και Ζήση Πετσόπουλο, exclusive guidance από τους Captains των adidas Runners Athens, Γρηγόρη Σκουλαρίκη και Ντενίζ Δημάκη, προπονήσεις ενδυνάμωσης υπό την καθοδήγηση των Strength Coaches, Βαγγέλη Ζαρουχλιώτη και Γιώργο Δανιήλ, μια σειρά από exclusive yoga, mobility & pilates workouts καθώς και Nutrition & Medical sessions, υπό την επίβλεψη της Nutrition Coach, Χαράς Σκουλαρίκη, και του Medical Coach, Αναστάσιου Μαργαρίτη.  

ADIDAS21_4.jpg

Η adidas ambassador, Ευαγγελία Τσιορλίδα, θέλοντας να ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τις adidas TWENTY:ONE να πετύχουν τον στόχο τους, ενώθηκε με την ομάδα, απόλαυσε μαζί τους τις dedicated προπονήσεις και έκανε πραγματικότητα και το δικό της όνειρο, να τρέξει τον πρώτο της Ημιμαραθώνιο.  

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους, οι adidas TWENTY:ONE έζησαν όμορφες αλλά και πιο challenging στιγμές, «δέθηκαν» μεταξύ τους και στήριξαν η μία την άλλη. Με κέφι και θετική διάθεση, παρέμειναν πιστές στον στόχο τους και στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης του αγώνα με πείσμα και αυτοπεποίθηση. Σε όλα τα κορίτσια των adidas TWENTY:ONE αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

ADIDAS21_5.jpg

Δες εδώ το αποκλειστικό trailer από την running εμπειρία των adidas TWENTY:ONE και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι για να πετύχεις και τους δικούς σου στόχους, κάνοντας join το μεγαλύτερο running community!

Μην ξεχνάς ότι οι adidas Runners Athens συνεχίζουν δυναμικά τις προπονήσεις τους και είναι έτοιμοι για νέες running εμπειρίες. Δες αναλυτικά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, διάλεξε το session που σε ενθουσιάζει περισσότερο και κάνε δωρεάν την εγγραφή σου στο adidas.gr/adidasrunners ή στο Runtastic app, κάνοντας join στο Group των adidas Runners Athens. Ραντεβού στο adidas Runbase (Πετμεζά & Φαλήρου 16, Αθήνα).

ADIDAS21_6.jpg

Κάνε join στο Facebook Group των adidas Runners Athens  για να μαθαίνεις όλα τα νέα του community!

#adidasTWENTYONE

#adidasRunnersAthens

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured